Младен Обрадовић: Србија није Содома

Наметање служења непоменику започело је содомским поворкама улицама наших градова, настављено је постављањем содомита на највиша места у држави, а већ сада видимо да се захтева признавање истополних заједница као тзв. „бракова” 

У данима када би требало да читава Србија буде у знаку прославе стогодишњице пробоја Солунског фронта и ослобађања поробљене Отаџбине, у нашој земљи се догађа нешто потпуно страно и супротно духу наших славних предака.

Београд, град кога је Свети Деспот Стефан Лазаревић посветио Пресветој Богородици, данас је изложен срамоти и гадости какву ни Деспот ни витезови са Кајмакчалана нису могли ни да замисле.

Распродајући Србију онима од којих су се наши преци ослобађали, садашњи властодршци отишли су и корак даље. Да би могли држати земљу и народ у стању покорности, они разарају богољубиви и слободољубиви дух Србинов. А да тај дух не би имао одакле да васкрсне, ударају нам на најважније стубове народне душе: православну веру и здраву породицу.

Као што издају Косова покушавају да оправдају ругајући се Царству Небеском, тако и разарање породице подстичу доношењем наопаких закона, рушењем ауторитета мужа пред женом и оца и мајке пред децом, као и законским и медијским подстицањем нерађања деце и растурања бракова.

Најстрашније од свега тога јесте отворена подршка коју власт пружа содомским „активистима”, који се због свог греха не кају, него се њиме „диче” и желе да га наметну свим осталим људима. Постављање содомски огреховљене особе на место председника Владе Србије није било случајно. То је смишљени потез у циљу привикавања Срба на зло, отупљивања свести и потребе људи да се боре против зла и греха. То за последицу неминовно има удаљавање од Бога, а ко не служи Богу, тај служи мамону.

То и такво наметање служења непоменику започело је содомским поворкама улицама наших градова, настављено је постављањем содомита на највиша места у држави, а већ сада видимо да се захтева признавање истополних заједница као тзв. „бракова”. Оно што би неминовно уследило након тога било би давање дозволе морално изопаченима да усвајају децу, и као круна свега – одузимање деце од православних хришћана, који се труде да их васпитавају у страху Господњем, и давање деце у канџе оних који чине гадост пред Господом.

Због свега тога, у ово време када издајници Бога и Србије претварају наше Отачаство у колонију и када је много бивших Срба који су продали веру за вечеру, оно што нам нико не може одузети јесте право и обавеза да својим личним примером и непоколебивом вером сведочимо и негујемо светосавске вредности.

Узнесимо молитву Господу да избави наш народ и Отачаство од невоља које су нас задесиле, а својим делима у сваком тренутку и на сваком месту казујмо и показујмо да Србија није Содома и Гомора, већ земља светаца и витезова.

Помозите рад и опстанак Стања ствари

Овде можете унети суму коју желите, с тиме што је минимална уплата 20 евра и то можете помножити бројем којим желите. Ако остане број 1 – онда је то 20 евра укупно.

€20,00



Categories: Разномислије

Tags: , ,

1 reply

  1. Тако се говори, тако се треба обраћати Србима!

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading