Владимир Ђукановић: Бриселски споразум само куповина времена, престаће да се примењује

Ако вам неко понуди новац за гласање за СНС – узмите паре и гласајте против напредњака, рекао је посланик СНС-а

Владимир Ђукановић (Извор: Јутјуб)

Још једна ужарена расправа у емисији „РасПравда“! Народни посланик Владимир Ђукановић први је представник владајуће странке који се одазвао позиву, а у разговору који је трајао више од два сата одговарао је на питања о најтежим оптужбама на рачун државног руководства: о кршењу Устава, о одрицању од Косова и Метохије, о нерегуларностима избора, о противзаконитој „геј паради“, о концентрацији власти у рукама једног човека…

Посебно жестока расправа је била на тему притисака СНС на Србе на Косову и Метохији да изађу на шиптарске изборе. Иако је аутор Миодраг Зарковић изнео податак да је чак и социјалним случајевима прећено да ће им бити укинута помоћ – ако не гласају за Српску листу иза које је стајао СНС – Ђукановић је тврдио да притисака није било.

Миодраг Зарковић и Владимир Ђукановић (Извор: Јутјуб)

Изнервиран овим оптужбама, он је рекао да грађани – ако им неко понуди новац да гласају за СНС – треба да узму те паре а онда да гласају против напредњака.

Ђукановић је релативизовао и смисао Бриселског споразума тврдећи да је он само куповина времена и да ће престати да се примењује. Вођена је и жестока дискусија око постављања границе и довођења шиптарске полиције на административну линију за коју је гост оптуживао претходну власт, а водитељ СНС и Александра Вучића.

Kaко је Ђукановић одговарао на бројне оптужбе и око чега је вођена највећа расправа погледајте у емисији:

Аутор и водитељ: Миодраг Зарковић



Categories: Преносимо

Tags: , , ,

1 reply

  1. Мајко мила. Па зар правник не зна да је узимање мита саучесништво у кривичном делу? И зар вожд пре који дан у Косовској Митровици није рекао да је било каква куповина времена једна опасна илузија којој смо раније подлегали и због тога лоше пролазили?

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading