ВУЧИЋ НЕУСТРАШИВО: Немам проблем да ме историја упамти као новог Вука Бранковића!

„Кад се разграничимо са Косовом, лично ћу подићи потпорни зид према Албанцима“, обећао је, уз сузе радоснице, најбољи председник и – по свему судећи – највећи издајник кога смо имали

Извор: Вукајлија

Београд, 5. 9. 2018. (С*ање ствари) – Поводом бројних подмуклих напада на председника Србије Александра Вучића, у којима се он неправедно и ничим изазвано означава као највећи издајник у историји Срба, истинољубиви лист СНС-Информер замолио је самог господара да одговори на оптужбе оних који су већ раније продали Косово: „Ја знам свој пут, немам никакав проблем и да будем упамћен као Вук Бранковић, само да урадим нешто добро за овај народ и све народе на овој планети!“

Председник Вучић је рекао да схвата да је велики део народа, Цркве и Академије против његових решења у вези са Косовом и Метохијом, али је напоменуо да је зато „добар део прогресивног света, оног на Западу, за његов начин решавања проблема Косова“.

„Кад се разграничимо са Косовом, лично ћу подићи потпорни зид према Албанцима“, обећао је, уз сузе радоснице, најбољи председник и – по свему судећи – највећи издајник кога смо имали.

Одговарајући на питање „шта ће бити добро за Србе кад дају део своје, и то свете, територије“, председник је лаконски одговорио да нас чека „драматичан економски напредак кад продамо Косово, да ћемо сви јести златним кашикама и да ништа нећемо морати да радимо“. Вучић је нагласио да су све студије независних експерата са купљеним дипломама показале да разграничење са Албанцима доноси неслућен новац и бенефиције, а да се „тренутно раде студије које ће показати колико ће нам пара донети евентуална разграничења са Рашком облашћу, Источном Србијом, Војводином и Јужном Србијом“.

(С*ање ствари)



Categories: Вести као да су праве

Tags: , , , ,

3 replies

  1. Пошто Вучић каже да је већина народа против, те потом каже да, суштински, он ради на свом плану – резултира оно што се ваља иза брда, а то је апсолутистички покушај да без дискусије и одлучивања у Скупштини, одлучи он. Како? Ако не чисто апсолутистички јер је то немогуће, тако што намести резултате референдума, тако што присили своје већинске посланике да гласају за то “разграничење” и одељивање. За те све методе постизања сагласности, потребне су “паре”. На “паре” се многи лепе. Требаће пуно пара. Неће бити довољни сендвич и 20 евра по глави.

  2. “Паметни” и реч неустрашиво НЕ ИДУ ЈЕДНО СА ДРУГИМ!!! Немогућа мисија.

  3. Istorija … samo ako ga preživi, a možda posle njega i ne bude nikakve istorije koja će bilo šta da upamti ili bar više neće biti nas ni u istoriji ni na svetu. Tada bi zapad bio zadovoljan i još progresivniji.

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading