Позив на трибину „Против издаје – за Косово и Метохију у Србији“

Oрганизатори су покретачи три документа – Апела за одбрану КиМ, Видовданског позива и Обраћања са Петровданског сабрања

Трибина под називом „Против издаје – за Косово и Метохију у Србији“ биће одржана у суботу, 1. септембра, у сали општине Стари град у Београду.

На скупу говоре:

  • Проф. др Милош Ковић
  • Проф. др Слободан Самарџић
  • Проф. др Слободан Антонић
  • Др Марко Јакшић, Народни покрет „Отаџбина“
  • Проф. др Александар Ћорац, Српски национални форум Грачаница- Косовска Митровица
  • Звонко Михајловић, последњи председник општине Штрпце у српском систему

Oрганизатори су покретачи три документа – Апела за одбрану Косова и Метохије, Видовданског позива и Обраћања са Петровданског сабрања.

„Биће послата порука да је очигледна намера власти да се иде ка предаји КиМ, и изнеће се већински став народа да су Косово и Метохија неотуђиви део Србије“, навели су организатори.



Categories: Моба

Tags: , , , , , , ,

5 replies

  1. Све Карађорђе до Карађорђа, харизматични и широкогруди – Ковић, Самарџић, Антонић, Марко Јакшић… фале само Ломпар и Ђорђе Вукадиновић, па да оснују хор Бечких дечака и збришу са сцене Чеду, Чанка и остале старлете..

  2. Извињавам се, али Ђорђе Вукадиновић није део ове екипе и приче, није био нити ће бити. Пре Сте требали да наведете проф. др. Часлава Копривицу или некога тог ранга.

  3. Кажу већински став народа. Верујем, али где је тај “већински” народ? Нека позову на мирне демонстрације, које ће они водити.

  4. @Влајко

    Делујете доста наивно, при том сте и искрени, што су особине које високо ценим и сматрам их људским врлинама првог реда.
    Овде сам се можда огрешио само о Марка Јакшића, који упркос свему дели горку судбину нашег народа на Косову, али и Срба уопште узев.
    Сви други, поменути у мом коментару јесу властохлепни слабићи, који су при том (Самарџић и Ломпар), били на високим функцијама за време досовског безумног режима, или су му се удварали безуспешно – Вукадиновић и Антонић.
    Једино Ковић још тумара и покушава себе да нађе у новом досу, и при том делује крајње комично, док дели комплименте Зорану Лутовцу…
    Зашто је требало да наведем др Часлава Копривицу, не разумем! Морате то објаснити!

  5. Порфирије Петрович

    Све сте у праву, све које сте навели су обична сметала, никоме потребни
    Шта су они у односу на ове на власти, ову данашњу ЕЛИТУ, обичне нуле!

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading