Марко Пејковић: Стратегија личног избегавања чланова секташког СНС режима и свих њихових слугу

Секта СНС је показала да је ништа друго неће зауставити. Изборе увек могу да покраду, као и референдум. Никакав бес на друштвеним мрежама такође. Никакве мирне шетње такође, све и да нас је милион

Стрип Алан Форд

Очигледно да Вучић и његова секта немају намеру да сачувају Косово и Метохију у правном оквиру Србије. Не само то, већ су и спремни да ову земљу сутра претворе у сабирни логор за мигранте из разних делова света, онда када Немачка врати део миграната овде (много их мање кошта да их кљукају овде него тамо) и када Ердоган у Европу пусти њих четири милиона нових. Такође, спремни су да појачају и корупцију, криминал и гушење економије по свом ћефу. Једном речју, у свом каријеристичком и коруптивном слепилу су спремни да нас сахране до краја. Како се томе одупрети, а да није насиље или нека револуција?

Недавно ми је пала на памет стратегија коју су користили разни народи који су тежили да се ослободе неког колонијално-окупаторско-издајничког режима (Ирци, Индијци, па и Срби у крајњој линији…) – а то је личног избегавања оних који суделују у режиму (дакле не држави Србији као таквој, већ режиму, јер наша држава је наша, а режим је антисрпски). Бојкот свих оних који директно учествују у напредњачкој политици Вучића као чланови СНС, саветници СНС, јавне личности које пропагирају СНС, донатори СНС, лажни аналитичари и академици које спинују за СНС и слично.

Такве не поздрављајте више на улици, не зовите на рођендане, славе, славља и венчања. Ако вас питају шта вам је, реците им да вам се не обраћају докле год учествују у уништавању, издаји и самопорицању Србије, односно у издаји Косова и Метохије на челу са њиховим гуруом Вучићем. Колико ко може, нека не пазари ништа у њиховим радњама и нека им ништа не продаје. Када буду осетили овакав бојкот и презир њихове издаје, можда се и призову памети па изврше притисак на свог гуруа да прикочи или прекине са издајом и лудилом. И то било да су у питању ваши чланови породице, комшије, пријатељи или површни познаници. Ако вам је син у СНС секти – реците му да га се одричете због издаје и да вас је стид што вам је он син док се не унормали. Као да је нарко-дилер за децу па и горе од тога. Остали део народа који пасивно подржава СНС третирати са дозом икономије – речима и упозорењима указати о чему се заправо ради.

Секта СНС је показала да је ништа друго неће зауставити. Изборе увек могу да покраду, као и референдум. Никакав бес на друштвеним мрежама такође. Никакве мирне шетње такође, све и да нас је милион. Можемо хиљаду пута да појачамо све то, њих баш брига за то. Можда ће тек када осете презир њихове издаје и бојкот од својих најближих рођака, пријатеља и суграђана успети да се дрмну из прелести у коју их је увео њихов гуру Вучић и окрену ћурак.

Можда ово звучи некоме прегрубо, али ово више није шала. Изгледа да је без насиља и у оквиру устава њих једино могуће зауставити на овај начин. И ово треба применити на сваког ко има везе са СНС странком, ма колико ситан био – макар и вратар у њиховом месном одбору, таквих ”мање битних” вучићеваца је највише и њих треба прво спопасти овом стратегијом.

Допуна наcлова и опрема: Стање ствари

(Геополитика.ру, 12. 8. 2018)



Categories: Преносимо

Tags: , , ,

2 replies

  1. SPALITI BRODOVE!

    Spaljivanje brodova je prvi, najblaži i neophodni zavetni korak u ovom trenutku. Iako se mi, iako se Kosovski zavet nalazi okruzen neprijateljima koji formalno imaju nadmoć – mi smo jači! Jači smo Bogom i pređima. Jači smo i onim za šta ginemo=vaskrsavamo – Carstvom Nebeskim.

    Treba im dići cenu okupatorskog pohoda koju ne mogu platiti. Treba ih uvući u Termopile! To potrebuje žrtvu – “ali za kog neće svijeh sedam kralja i sam care znati”.

    Ovo je Bogom dano vreme za Zavet, ovo su dani spasenja.

    P.S. Crkva će u vremenu koji dolazi morati prva da, institucionalno, povuče ovaj potez – da spali mostove (iza sebe sa izdajnicima)!

  2. Кад крадеш, све ти је јефтино. Нема те цене коју нећеш платити отетим. Само неко барем мало моралан може да осети бојкот. С друге стране власт се сама оделила од народа и нема намеру да са њиме има било шта. Ова вчас је власт окупатора. Значи, са њом се може или трпењем до бољих времена или ударцем међу рогове. Међутим, времена више нема!

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading