ВУЧИЋ ПРАВНИЧКИ: Бриселски споразум савршен, штета што га Албанци не примењују!

Председник Србије је рекао да „Срби могу да сами формирају ЗСО, али би то изазвало једнострану реакцију Приштине“, па се – у склопу мудре и државничке политике – он одлучио на „интензивно посматрање ситуације и општег с*ања ствари“

Александар Вучић: Уморан од живота и Косова (Фото: Танјуг)

Београд, 7. 8. 2018. (С*ање ствари) – Председник Србије Александар Вучић је изјавио да је „Бриселски споразум савршен правнички документ, он Србима нуди небројена права, и да је заправо једини проблем што Албанци нису испунили ту једину своју обавезу – формирање Заједнице српских општина (ЗСО)“. Наша је победа у томе да смо испунили све, да смо све предали косовским Албанцима, а њихов је пораз, и пораз Европске уније што они ништа нису дали а све узели, рекао је Вучић на специјалној конференцији за новинаре.

Објашњавајући даље генијалност наше стратегије, радно назване „дај све и чекај да ти баце мрвице са столице“, председник Србије је рекао да „Срби могу да сами формирају ЗСО, али би то изазвало једнострану реакцију Приштине“, па се – у склопу мудре и државничке политике – он одлучио на „интензивно посматрање ситуације и општег с*ања ствари“.

„Наставићемо зато да се боримо да добијемо највише што можемо, а да изгубимо најмање што морамо“, рекао је председник Вучић и додао да ће ова његова изјава, као и све до сада, „засигурно изазвати панику у албанским и западним круговима“.

(С*ање ствари)



Categories: Вести као да су праве

Tags: , , , , ,

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading