МАРТИНОВИЋ ДОНОР МИЛЕНИЈУМА: Даје све своје органе још за живота!

Тако је испало да ће г. Мартиновић у неку руку бити и пропагатор и жртва једног те истог закона – наравно у случају да неко пожели његове органе

Александар Мартиновић (Фото: Курир)

Београд, 24. 7. 2018. (С*ање ствари) – Суочен са неправедним и ничим изазваним реакцијама на његово исправно тумачење Закона о наслеђивању људских органа, шеф посланичког клуба Српске народне странке Александар Мартиновић изјавио је да ће, ето, он први завештати све своје органе са дозволом да му се узму још за живота – наравно у случају да некоме затребају!

Овај надасве хуман дон(ат)орски гест је утишао критике нељудске опозиције, посебно „жутих“ и „плавих“, после тријумфалног усвајања Закона о пресађивању људских органа. Тако је испало да ће г. Мартиновић у неку руку бити и пропагатор и жртва једног те истог закона – наравно у случају да неко пожели његове органе!

Незванично сазнајемо да је једна госпоџа већ „безецовала“ неке органе с главе г. Александра Мартиновића (нису очи!), и то у сврху естетског пролепшавања госпоџиног мужа, али није познато да ли ће се пресађивање извршити за живота шефа посланичког клуба СНС-а.

(С*ање ствари)



Categories: Вести као да су праве

Tags: , , , ,

3 replies

  1. Bolje grob* nego nosati njegove** organe!

    #umretikaočovek

    *) a transhumanisti kome čemu da sebi produžavaju život – vrijeme za grijeh – prokletnici ad sebi dublji kopaju
    **) čitaj u množini nji’ove (izdajničke organe)

  2. Изјава за јавност!
    Уколико дођем у ситуацију да будем примаоц органа или делова тела Мартиновића, молим Вас да искључите апарате који ме одржавају у животу, а посебно ако су у питању УШИ или не дај Боже МОЗАК!

  3. Bando zlikovačka lažovska ljudožderska, vama treba ljudsko meso jer sve drugo ste već pokrali od naših ljudi. Martinoviću, lažovčino, neznalice, anti-pravniče, ti tvome bednom telu radi šta hoćeš, a tuđa tela ne diraj. Zadrži za sebe svoje organe nego vrati nam našu dedovinu, imovinu, vratite nam naše fabrike i izvore prihoda, naše resurse za život i našu teritoriju za opstanak, a ni u ludilu ne dirajte ljudsko meso!

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading