ВУЧИЋ СПОРТСКИ: Честитам победу косовским Албанцима у дресу Швајцарске!

Председник Србије је похвалио фер, спортску и патриотску игру косовских Албанаца у саставу швајцарске репрезентације

Копачке „Швајцарца“ Шаћирија (Фото: Танјуг/AP Photo/Antonio Calanni)

Калињинград/Београд, 22. 6. 2018. (С*ање ствари) – После пораза фудбалске репрезентације Србије од екипе играча који играју за Швајцарску, огласио се и председник Србије Александар Вучић, рекавши да му је пре свега жао што селектор Крстајић није стриктно спровео тактику коју му је издиктирао. У наставку изјаве председник Србије је похвалио фер, спортску и патриотску игру косовских Албанаца у саставу швајцарске репрезентације.

„Још од времена кад сам био редован на Звездиним трибинама нисам видео тако добре играче попут Џаке и Шаћирија (Шиптари у редовима Швајцараца – прим. ур.). Посебно ми се допало што су поштовали суверенитет Србије, своје отаџбине, и што су после сваког датог гола рукама симболизовали грб Србије“, рекао је Вучић.

Шиптарски и остали Швајцарци прослављају гол (Фото: REUTERS/Gonzalo Fuentes)

Председник Србије је утакмицу гледао у друштву бугарског председника Румена Радева и, како сазнајемо, обојица су навијали за Србију. Чињеница да и један Бугарин навија за Србе натерала је Вучића да искрено завапи: „Тешко је бити председник овом народу – Бугари навијају за нас, а ја не знам нити једног Србина који воли Бугаре!“

(С*ање ствари)



Categories: Вести као да су праве

Tags: , , , ,

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading