Милош Јовановић: Вучићева отворена најава чина издаје

Став председника Србије је колико изричит, толико скандалозан: Косову ће дати столицу у УН када види „шта је то што ће Србија и Срби да добију и колико је то територијално и у погледу свега другог“

Милош Јовановић (Фото: Игор Павићевић)

Свако ко је сумњао у тврдње да се приближава дан признавања независности Косова издајничким чином потписивања правно обавезујућег међународног споразума и давањем сагласности за чланство Косова у УН, мора да буде разочаран интервјуом Председника Републике Александра Вучића дневном листу „Курир“. У њему има цене говедине, егоцентричног самозадовољства дипломатским пријемима и ширењем бајке о томе да као Тито воли да „шмугне обезбеђењу“, о повећању плата и пензија, опасности од рата, има и дрске неистине да Војислав Коштуница није штитио независну политику Србије…Само нема три најважније речи: територијални интегритет Србије.

Став председника Србије је колико изричит, толико скандалозан: Косову ће дати столицу у УН када види „шта је то што ће Србија и Срби да добију и колико је то територијално и у погледу свега другог“. Јасно и гласно, без обзира на све погубне последице по стабилност Србије и читавог региона.

У интервјуу је Александар Вучић, тврдећи да нико боље од њега не познаје српски народ, изрекао и једну истину: да ће то бити његов политички крај.

(Информативна служба ДСС-а, 7. 5. 2018)



Categories: Вести над вестима

Tags: , , , ,

1 reply

  1. Moze da ceka koliko hoce, nece tu biti nicega vise od eventualne ZSO, sa ovlastenjima kulturno-umetnickog drustva.Sto ce onda biti prikazano kao najoptimalnije resenje za nas, zbog buducnosti nase dece, itd, a sve iz poznatog arsenala za maloumne. I nije nuzno da ce mu to biti politicki kraj.

    Ali jednom u buducnosti, svakako da ce biti “drugacije sagledan”. Doduse, ne onako kako se on nada. Nema sumnje da ce dobiti prvo mestu na listi vele-izajnika. Srbi ga sada tako ne percipiraju. Ail hoce, kad jednom (isuvise kasno) ista ta “nasa deca” shvate koga su im roditelji podrzavali sve ove godine.

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading