ПУТИН ПОКАЈНИЧКИ: Вучићу, опрости, грубом грешком те нисмо позвали на инаугурацију!

Путинови сарадници грешком председника Србије сместили у групу „издајник Србије, слуга Запада, лажни пријатељ Русије“. Логично је да такви нису добродошли у Русију

Путин и Вучић у Кремљу (Архивска фотографија)

Москва, 5. 5. 2018. (С*ање ствари) – После неколико дана забуне да ли је председник Србије Александар Вучић позван или није на инаугурацију Владимира Путина, из Москве је стигло званично саопштење Кремља, заправо врло понизно извињење. Саопштење је потписао лично Путин, а у њему стоји да наш председник „није позван грубом грешком“, те га руски председник „моли да му опрости, ако икако може“!

Наиме, када су сарадници Владимира Владимировича Путина правили први („драфт“) списак званица, председника Србије, и то ГРУБОМ ГРЕШКОМ, сместили су у групу „издајник Србије, слуга Запада, лажни пријатељ Русије“! Логично је да такви нису добродошли у Русију, али је исто тако логично да се не смеју правити овакве омашке, каже високопозиционирани извор у руској власти. Када је председник Русије видео ову брљотину, одмах је похитао и лично упутио позив Вучићу – али се најмоћнији човек Србије већ био обећао брату Ердогану!

Тежи скандал је избегнут тиме што је Путин позвао Вучића да остатак маја проведе у руској престоници. „Драги пријатељу, молим Те да онда дођеш осмог или деветог маја, макар на Параду победе, кад си већ заузет седмог маја. Ако немаш обавеза, остани у Русији до краја маја или почетка фудбалског Мундијала“, стоји у личној поруци Путина упућеној Александру Вучићу.

(С*ање ствари)



Categories: Вести као да су праве

Tags: , , , , ,

2 replies

  1. do sada sam mislio da je STANjE STVARI Patriotski Casopis…

  2. Госпон Грубане, ако сте се разочарали у Стање ствари немојте, за Бога милога, и у С*ање ствари!!!

    Мала помоћ: С*ање ствари је ПАТРИОТСКИ ЊУЗ.НЕТ

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading