Драгослав Пакић: Последњи казачок у Лондону

Доказ да су Руси употребили гас новачок је управо чињеница да се тако изговара и казачок

Тереза Меј, Сергеј Скрипаљ, Владимир Путин (Фото: РАС Србија/Блиц)

Енглези траже од Европе да се за Русе уведу жуте траке. Такође се, додуше нешто стидљивије, истиче потреба да се Русима из јеловника дефинитивно избаци пасуљ како би се избегла свака могућност евентуалног неконтролисаног испуштања гасова. И на крају, ако Руси баш толико не могу без гаса, онда их све сместити у коморе заједно са гасом.

У том смислу, Европа би се могла ослонити на своја драгоцена искуства из недавне прошлости која не скрива намеру да се, као и историја, такође понови.

Британски званичници опомињу Европу да прва употреба нервног гаса после Другог светског рата не би смела остати некажњена као што је остала некажњена она претходна из наведеног рата.

Доказ да су Руси употребили гас новачок је управо чињеница да се тако изговара и казачок.

Када је Садам Хусеин открио да су вести о ирачком поседовању оружја за масовна убијања најобичнија лаж и прозирна пропаганда, извршио је самоубиство. Дакле, Путин има на кога да се угледа.

Истим поводом се препоручује да министар спољних послова Енглеске, Борис Џонсон, као и председник САД Доналд Трамп, своје русе косе префарбају у неку прикладнију боју јер овако, руси какви су, много подсећају на Русе па би могло доћи до нежељених неспоразума.

Осим тога, Британци траже да се са Русијом замрзну сви дипломатски односи на највишем нивоу или бар до нивоа бившег Председника Француске, Саркозија, што износи метар и педесет. Уколико би се као сметња појавила тренутна заузетост Саркозија око неких нерасправљених рачуна са Гадафијевим наследницима, ни Наполеон не би био за одбацивање.

Кад су у питању односи између Русије и Европе, све мора бити на нивоу.

У знак солидарности са британским предлогом о замрзавању, две америчке подморнице, у вежби напада на Русију, добровољно су се замрзле у арктичком леду. Због тога се Наполеон још увек окреће у гробу, а Саркози у полицијском притвору у Паризу.

Да би се осветили Русима за нескривену подршку Додику, Бошњаци су у Санском Мосту обележили годишњицу Галипољске битке још из 1915. године. Турска је у Галипољу победила и чак у Солун протерала британске јединице из Аустралије и Новог Зеланда. Том приликом је на Галипољу изгинуло више од 20 000 Бошњака. Скоро три Сребренице. Због тога Бошњаци траже да се Аустралија и Нови Зеланд прогласе геноцидним творевинама, а Руси, због Додика, протерају у Хаг.

Како се Руси, као и Срби, боре са негативном стопом наталитета, а Жене у црном сматрају увредом сваку помисао да би жене требало да рађају, од Европске уније се захтева да максимално помогне активност ових жена у њиховој херојској борби за (без)родну равноправност. Ако би жене ипак силом и терором биле приморане да рађају, онда им, применом савремених акушерских средстава, омогућити да се бебе и у таквим нехуманим условима рађају искључиво у женском облику и у црном како би пред собом имале ружичасту будућност.

У међувремену је наш Председник јавним превозним средством тајно отпутовао у далеку земљу Америку. Интересантно је да, тим поводом, ни Петричић ни Кораксић нису направили ни једну карикатуру са фантомком на препознатљивом лицу Председника. Али су зато сви путници носили фантомке.

Још интересантније је да Вучић у Америци никог није срео са маском или, не дај Боже, са фантомком на лицу. Тамо су му сви отворено и без увијања рекли да је Косово за Србију пропала ствар. Па зар је само због тога морао да потеже толики пут? И то ко зна који пут.

Где су она времена када су Срби знали, а на томе су нам завидели и Руси и нарочито антисрпска Европа, да смисле гас који напада само шиптарску децу, а српску оставља нетакнутом.



Categories: Сатиристика

Tags: , , ,

2 replies

  1. Запад је Русима већ ставио неку обележавајућу траку. РТ јавља да Пољска и Немачка протерују руске дипломате, а Трамп протерује 60 руских дипломата и затвара конзулат у Сијетлу. Русија протерује најмање 60 америчких дипломата. Свет иде у неповрат.

  2. @Gordana
    I to na danasnji dan, kad je u pozarima stradalo toliko ruske dece.

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading