ПРЕШИШАЛА ПУТИНА: После подршке Вучићу АНГЕЛА НАЈПОПУЛАРНИЈА међу Србима!

Сазнајемо да ће Влада Србије, због резултата ових истраживања, издати декрет по којем ће све женске особе које у Србији носе име „Анђела“ аутоматски бити преименоване у „Ангела“

Мали Алек и Велика Ангела (Фото: REUTERS/Hannibal Hanschke)

Београд, 15. 3. 2018. (С*ање ствари) –  Канцеларка Немачке Ангела Меркел је страни државник који ужива највеће поверење грађана Србије, показује истраживање које је непристрасно спровео „Фактор Политика“. У истраживању које је спроведено од 9. до 13. марта, на питање у ког од наведених светских лидера имате поверење, 58 одсто испитаника је навело име немачке канцеларке, а она се неравноправно борила са још шест светских државника. Испитаници нису крили да гласају за Ангелу „јер је баш фина“ према председнику Србије Александру Вучићу.

Иза Вучићеве „мути Меркел“ остали су руски председник Владимир Путин са 42 посто гласова и кинески лидер Си Ђинпинг са 34 посто. На листи су још амерички председник Доналд Трамп, премијерка Британије Тереза Меј, председник Француске Емануел Макрон и турски председник Реџеп Тајип Ердоган (обојица такође због уважавања и подршке председнику Србије).

Мало је изненађење да Владимир Путин није на првом месту – али он има добре шансе да буде први ако поправи свој однос према Александру Вучићу, кажу психолози који су коментарисали ово вредно истраживање.

Незванично сазнајемо да ће Влада Србије, због резултата ових истраживања, издати декрет по којем ће свака Анђела у Србији бити аутоматски преименована у Ангелу.

(С*ање ствари)



Categories: Вести као да су праве

Tags: , , , ,

1 reply

  1. Пре петнаестак дана (27.02.2018.г.) , како преноси сајт Stanjestvari.com, Мути Меркел је сасвим искрено изјавила: “Немци завиде Србима што имају Вучића!
    Били бисмо поносни да је хер Вучић део немачке Владе, недостају нам људи таквог радног елана, ширине и памети”, мудро је рекла мути Меркел.
    Додуше. сајт се оградио када је у наднаслову написао – ВЕСТИ КАО ДА СУ ПРАВЕ, па сам у великој животној дилеми – да ли је вест права или не! И док ја решавам да распетљам своју животну дилему, тек, ето ти сада (не)очекиваног “јада”: према “непристрасном истраживању” испаде да Срби, од свих политичара, највише штују и верују управо Фрау Меркел!!! Од српских политичара њу већ поодавно сјајно опонаша Славица Ђукић Дејановић, а Вољени Вођа јавно истиче њену наклоност Србима, визију и мудрост која се ретко рађа!
    Вољени Вођа је од Мути Меркел дознао и рецепт победа на изборима. Њој је ово четврти мандат а он изјављује “како му опозиција није ни до кољена и да ће их победити како сада тако и убудуће”! Дакле, Срби треба да се припреме да ће их овај “визионар” водити до краја живота, па и даље!
    Што се тиче декрета Владе о преименовању имена Анђела у Ангеле ни то не би било изненађење. Срби су већ одавно слуђен и дезорјентисан народ, чим трпи и пошптује свакојаке политичке идиоте, који нису заслужили ни да воде једну омању мјесну заједницу…
    У прилогу видео-линк: Вољени Вођа у изгледној блиској будућности – дакле;
    https://www.youtube.com/watch?v=a6ahckLQwII

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading