Гордана Секулић: Модел „две Немачке“ по једном шиптарском симпатизеру

Зашто Душан Јањић – који агресору признаје прече право отимања него држави чија се територија отима право очувања интегритета – уопште има места у медијима

Извор: НСПМ

Душан Јањић, један од шиптарских симпатизера и логистичка подршка Вучићевој политици издаје Косова односно Србије, причајући о проблему „Србије и Косова“ (признајући тиме Косово као државу) „највероватније регулисати према моделу две Немачке“ те истиче:

„То значи да ће се тражити да и Србија добије нешто, са чиме ће јавно мњење бити задовољено. Шта је то што можеш да добијеш, а што ће деловати као озбиљан добитак у очима и Срба који живе на Косову, и у очима Србије“, казао је Јањић.

Рамуш Харадинај и Душан Јањић (Извор: Новости)

И сад мене занима зашто – човек који агресору признаје прече право отимања него држави чија се територија отима право очувања интегритета – уопште има места у медијима и зашто није оптужен за речи и дела против државе Србије?

Постаните приложник-сувласник Стања ствари!

Поштовани читаоче,

Ваш и наш сајт објављује критичке, ауторске текстове и преводе који се односе на српско стање ствари, српске друштвене, политичке, економске, верске и културне прилике, као и на најважнија дешавања широм света.

Сви садржаји на нашем сајту доступни су бесплатно.

Стога вас молимо за помоћ, како бисмо остали независни од било ког центра моћи и како бисмо суштински унапредили рад нашег заједничког пројекта – српског Стања ствари.

Како нам можете помоћи прочитајте на ОВОЈ СТРАНИЦИ.

Такође, молимо вас да се претплатите на нашу мејлинг листу (лева колона на сајту), прикључите нашој страници на Фејсбуку, налогу на Твитеру и/или Linkedin мрежи.



Categories: Четири стотине речи

Tags: , ,

4 replies

  1. Поучно је и лековито видети, чути, доживети колико какво огреховљено српско чељаде, безбожно, комуњарско, подјармљено, без духа, части, образа, достојанства, срца и ума, са болесним разумом и изобличеном плоти, увређен и завидан јер не вреди ничему, одрођен и несојан, може, хоће и пристаје толико и тако ниже скота лећи – зато нека јањића у јавности, нека јањића и нека вучића, да имамо потомке, ако Бог да, чиме плашити…

  2. Zapanjuje količina govora mržnje koju dopuštate na sajtu…

  3. @tja— А подршка политици распарчавања Србије и пријатељства и сарадње са агресорима и убицама Срба је израз безграничне љубави, високог морала и етике, развијене националне свести и огромног људског достојанства.

  4. @тја: “грађански супремацист”, тј. културни расиста прича о нечему чиме се бави свакодневно а да то, у свој својој ароганцији и незнању, не примећује (“постоје две категорије фашиста – фашисти и анти-фашисти” – Елио Флајано, италијански писац)..

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading