Гордана Секулић: Модел „две Немачке“ по једном шиптарском симпатизеру

Зашто Душан Јањић – који агресору признаје прече право отимања него држави чија се територија отима право очувања интегритета – уопште има места у медијима

Извор: НСПМ

Душан Јањић, један од шиптарских симпатизера и логистичка подршка Вучићевој политици издаје Косова односно Србије, причајући о проблему „Србије и Косова“ (признајући тиме Косово као државу) „највероватније регулисати према моделу две Немачке“ те истиче:

„То значи да ће се тражити да и Србија добије нешто, са чиме ће јавно мњење бити задовољено. Шта је то што можеш да добијеш, а што ће деловати као озбиљан добитак у очима и Срба који живе на Косову, и у очима Србије“, казао је Јањић.

Рамуш Харадинај и Душан Јањић (Извор: Новости)

И сад мене занима зашто – човек који агресору признаје прече право отимања него држави чија се територија отима право очувања интегритета – уопште има места у медијима и зашто није оптужен за речи и дела против државе Србије?

Постаните приложник-сувласник Стања ствари!

Поштовани читаоче,

Ваш и наш сајт објављује критичке, ауторске текстове и преводе који се односе на српско стање ствари, српске друштвене, политичке, економске, верске и културне прилике, као и на најважнија дешавања широм света.

Сви садржаји на нашем сајту доступни су бесплатно.

Стога вас молимо за помоћ, како бисмо остали независни од било ког центра моћи и како бисмо суштински унапредили рад нашег заједничког пројекта – српског Стања ствари.

Како нам можете помоћи прочитајте на ОВОЈ СТРАНИЦИ.

Такође, молимо вас да се претплатите на нашу мејлинг листу (лева колона на сајту), прикључите нашој страници на Фејсбуку, налогу на Твитеру и/или Linkedin мрежи.Категорије:Четири стотине речи

Ознаке:, ,

4 replies

 1. Поучно је и лековито видети, чути, доживети колико какво огреховљено српско чељаде, безбожно, комуњарско, подјармљено, без духа, части, образа, достојанства, срца и ума, са болесним разумом и изобличеном плоти, увређен и завидан јер не вреди ничему, одрођен и несојан, може, хоће и пристаје толико и тако ниже скота лећи – зато нека јањића у јавности, нека јањића и нека вучића, да имамо потомке, ако Бог да, чиме плашити…

  Свиђа ми се

 2. Zapanjuje količina govora mržnje koju dopuštate na sajtu…

  Свиђа ми се

 3. @tja— А подршка политици распарчавања Србије и пријатељства и сарадње са агресорима и убицама Срба је израз безграничне љубави, високог морала и етике, развијене националне свести и огромног људског достојанства.

  Свиђа ми се

 4. @тја: „грађански супремацист“, тј. културни расиста прича о нечему чиме се бави свакодневно а да то, у свој својој ароганцији и незнању, не примећује („постоје две категорије фашиста – фашисти и анти-фашисти“ – Елио Флајано, италијански писац)..

  Свиђа ми се

Пошаљите коментар

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s