Српска солидарност храном: Таблице са натписом „Косово је срце Србије“

Слоган наше организације је „НАШЕ МАЛО ЈЕ НЕКОМЕ МНОГО!“ – будите и Ви део наше фондације и узмите своје учешће

Поштовани пријатељи,
Осмислили смо рамове за таблице за аутомобиле и моторе са натписом „Косово је срце Србије“, од чије продаје приход иде у фондацију за стипендирање деце на Косову и Метохији. Цена једног комплета је 450,00 дин.

Слоган наше организације је „НАШЕ МАЛО ЈЕ НЕКОМЕ МНОГО!“ – будите и Ви део наше фондације и узмите своје учешће.

Прошле године смо покренули акцију стипендирања деце са Косова и Метохије, за сада имамо двоје стипендиста а то су Филип Павић 11-годишњи дечак из сeла Бостане општина Ново Брдо, талентован млади тенисер који нема услова да тренира, а освојио је све турнире на Косову и Метохији, два пута проглашен за најбољег тенисера. Други стипендиста је Дејан Симијоновић из Паралова, засеок Живинци, општина Ново Брдо, који живи у петочланој породици а похађа Богословију у Призрену.

Желимо да наставимо и да проширимо фондацију да што више деце добије стипендије која износи 6.000 дин месечно. То је један мали износ који тој деци пуно значи за неке најосновније потребе школовања, а уједно им даје снагу и вољу да буду још бољи ђаци. Поред хуманог карактера, што више аутомобила, аутобуса, камиона, мотора… који носи наше рамове и креће се по нашим и страним путевима показује јасну поруку да је Косово срце Србије. Придружите нам се и Ви и будите део наше фондације.

Ми смо хуманитарна организација „Српска солидарност храном“ чија је основна делатност помагање социјално угроженом становништву. Циљ нашег деловања је смањење сиромаштва у Србији. Такође нашим радом желимо да подигнемо свест код грађана о најугроженијој категорији становништва којима је помоћ неопходна, већи део наших акција усмерен је ка нашем народу који живи у енклавама на Косову и Метохији. Све наше досадашње акције можете видети на нашем сајту www.srpskasolidarnosthranom.com као и на Твитеру, Инстаграму, Јутјубу и Фејсбуку.

Сви заинтересовани рамове за таблице могу поручити путем смс и вибером на број телефона 064/6 970 907, или преко налога инстаграма српске солидарности храном у директ поруци и путем мејла srpska.solidarnost.hranom@gmail.com

За све додатне информације можете нам се обратити на телефон контакт особа Бранко Антић 060/661 61 91 или путем мејла srpska.solidarnost.hranom@gmail.com

Приредио
Милорад Ђошић,
Српски културни центар “Ћирилица“ Београд 



Categories: Моба

Tags: , , ,

1 reply

  1. Допадају ми се и оквири и намена новца.

    Никако ми није јасно зашто толико људи мисли да наслови прилога на Јутјубу не могу да буду на српском језику/ћирилици.

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading