СКОТ ЉУДСКИ: Контролисао сам изборе да не покраду мог пријатеља Вучића!

Амбасадор САД је додао да се нада да ће на будућим изборима, и то на свим нивоима, бити укључен и у пребројавање гласова

Амбасадор Скот као чувар кутија

Београд, 6. 3. 2018. (С*ање ствари) – Амерички амбасадор у Србији Кајл Скот изјавио је на Твитеру да је поносан што је био један од акредитованих посматрача на београдским изборима. Упитан шта га је нагнало на такав корак, амбасадор Скот је рекао: „Постојала је озбиљна могућност да мој пријатељ Вучић буде покраден, зато сам се активно укључио у изборни процес као посматрач!“

Амбасадор САД је додао да се нада да ће на будућим изборима, и то на свим нивоима, бити укључен и у пребројавање гласова. „Превише се овде пута крало на изборима да би се пребројавање препустило само домаћем становништву и Србима“, рекао је Скот.

Боравећи у посети код потпредседнице Зоране Михајловић, амбасадор Скот је похвалио како изборни процес тако и одлуку гласача Београда да изаберу оне који највише одговарају Америци.

Скот и Зоранах

Ипак, представник најмоћније силе на свету није био баш свиме задовољан – Скот је затражио више транспарентности и живописности у животу Срба. „Ако не кренете да носите макар разнобојне чарапе, живот вам неће бити цвеће а и Европске уније бити неће“, песнички је поентирао Кајл Скот.

(С*ање ствари)



Categories: Вести као да су праве

Tags: , , , , ,

3 replies

  1. Имају Скот и скотови још блиских пријатеља на српској политичкој сцени, чак далеко пречих од Вучића, па сте били дужни и њих овде да поменете.
    Уколико, међутим, желите да идете стопама е – нспм и његовог преумљеног уредника – онда извините.

  2. Мислите на оне потписнике Бриселског споразума или на коалиционе партнере Рамуша Харадинаја? Или на оне који држе похрањене депозите у њујоршким банкама (Американци воле странце који улажу у њихову економију)? Чуо сам да су му то најдражи пријатељи. Остали су само другари за ћаскање.

  3. Део наслова лево од двотачке све говори…

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading