БРНАБИЋ МУШКИ: Ја сам инсистирала да седим поред Рамуша!

На  питање како може да седи поред лица које је на оптужници државе чијом владом руководи, Ана Брнабић је рекла да је економија изнад баналних ситница и да је „орање увек било важније од клања“

Брнабић (лево) и Харадинај

Лондон/Београд, 1. 3. 2018. (С*ање ствари) – Поводом фотографија са лондонског Инвестиционог самита на којима се налази са Рамушом Харадинајем, лицем који се налази на оптужници државе Србије, премијерка Србије Ана Брнабић шокирала је све рекавши да је она инсистирала да седи поред брата Рамуша. „Хтела сам свима да покажем да немам проблем да покрајински премијер седи поред мене, и тиме сам показала да Косово је Србија и Србија је Косово“, мирно је саопштила Брнабић.

На новинарско питање како може да седи поред лица које је на оптужници државе чијом владом руководи, Ана Брнабић је рекла да је економија изнад баналних ситница и да је „орање увек било важније од клања“. Премијерка Србије је додала и да се гоњењем баве органи гоњења и да она не жели да се меша у њихов рад.

Одговарајући на забринутост да ли јој је можда било непријатно да се налази тик поред човека против кога је Београд поднео 108 кривичних пријава због сумње да је извршио кривична дела тероризма и убијања цивила, Брнабић је, уз загонетан осмех, изјавила: „Не, нимало. Чак, да нисам оно што јесам, не бих ја опростила г. Харадинају – такав је он маркантни џентлмен!“

(С*ање ствари)



Categories: Вести као да су праве

Tags: , , , ,

4 replies

  1. Kakva zakletva takvo i njeno ispunjenje. Po tome joj i bilo.

  2. Smo za umobolnu osobu je ubijanje i klanje sopstvenog naroda banalna sitnica. Bože oprosti im, ne znaju šta rade.

  3. Све је тања линија између Сра*а ствари и Стања ствари.

  4. Ако се председник владе не брине када седи поред човека за ким је њена држава расписала потерницу, како ће да тражи од министра полиције да ради свој посао?
    Где вас све нађоше…

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading