ЛАВРОВ УЛТИМАТИВНО: Не дамо Косово, бићемо већи Срби од Вучића!

Истина је да смо до сада говорили да ће Русија прихватити шта год Београд одлучи. Но то смо чинили уз претпоставку да тако сумануту одлуку нико у Београду не може да донесе, појаснио је руски министар 

Сергеј Лавров шапуће Ивици Дачићу садржај руског ултиматума (Фото: Танјуг/Тања Валич)

Москва/Београд, 21. 2. 2018. (С*ање ствари) – Како преноси утицајни московски магазин „Већи Срби од Срба“ руски министар спољних послова Сергеј Лавров донео је данас у Београд црвеним воском запечаћени коверат у коме је писмо-порука руског председника Владимира Путина. „Нипошто нећемо допустити да било који режим изда Косово и Метохију, то је ствар од значаја за цео православни свет“, пренео је руски министар сажетак овог писма/ултиматума.

„Истина је да смо до сада говорили да ће Русија прихватити шта год Београд одлучи. Но то смо чинили уз претпоставку да тако сумануту одлуку нико у Београду не може да донесе“, појаснио је руски министар за „Две хоклице“, гласник Београдског столарског и зидарског друштва.

Председник Србије Александар Вучић, видно узбуђен, изјавио је како се радује руској подршци и да то представља право освежење после мучне посете немачког министра Зигмара Габријела.

Лавров и Вучић (Фото: Танјуг/Драган Кујунџић)

„Поручите господину Путину да његово писмо нећу да поцепам. У ствари, прочитаћу га приликом следећег гостовања код Миломира Марића, можда већ вечерас“, обећао је највећи српски државник модерних времена.

(С*ање ствари)



Categories: Вести као да су праве

Tags: , , , ,

12 replies

  1. Коначно једна озбиљна порука из Москве!

  2. Све поруке из Москве па и ова “као права” су озбиљне. Да ли се нама допадају или не и како их тумачимо је друго.

  3. Мислим да сте у праву. Врло озбиљне а можда и судбоносне!

  4. Nadam se da će SAD,i veće zemlje zapadne Evrope shvatiti da je”vrag odneo šalu,”da je voda došla do poda i da je prošlo imperjalisticko vreme Nato-a u pokušajima aneksije dela teritorije KiM.Hvala vam braćo Ruši.

  5. Svanulo nam je sudbonosno za nas nas pur ne sa Rusijom.

  6. Prosto da čovek ne može da poveruje da je Rusija više zainteresovana za naše K i M od vrhunskih srpskih izdajnika. Pa kada je tako braćo Rusi, razjurite sve te naše štetočine i popunite one stare i davno zaboravljene tamnice pod zemljom na Kalemegdanu. Biće vam zahvalan sav srpski narod. Spasite nam K i M kako to oni nisu znali ili iz već poznatih razloga nisu hteli.

  7. A zar postoji za nas bolje i lepse.
    I jos jedna sigurnost da se ne desi da neka budala,koja ima pokradene pare a nije ih malo,dobije mesto predsednika.
    I izda sve!

  8. Putin je davno reko ako zvanicni Beograd trazi pomoc rusije za potrebe protiv terorizma odmah dobijate pomoc to se odnosi za Kosovo. Svi cute Rusi cekaju Sirija je trazila pomoc dobila Srbija i dalje cuti

  9. Ово је НЕОЗБИЉНО, да “он” носи коверту од Марића,колико вечерас да је прочита, земљо отвори се!!!!!!!!!!!!!! Ово је поцењивање СРПСКОГ НАРОДА од стране александара вучића Презир и крајње гађење!

  10. U potpunosti delim mišljenje sa Nadom.Umesto da pred narodom polaže računa, on se reklamira kod Marića.

  11. Ako Rusija ostane principijalna eto nama Ukrainskog scenarija kad bude narod glasao za ulazak u eu smrdiju.

  12. Да ли је могуће да нико од коментатора није прочитао да је извор ове “вести” С*ање ствари?
    Звездица означава изостављено слово Р.
    Чему стид?
    У питању је “СР*ње ствари”.
    Мржња изазива слепило!

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading