Митрополит Амфилохије на Богојављање: Косово је срце Србије и Црне Горе! Ивановић послиједња жртва косовске свијести

Не може градити будућност Црне Горе на издаји Краља Николе Петровића и оних црногорских мученика који су 1912. године ослобађали Пећку Патријаршију, рекао митрополит Амфилохије

На Богојављење у Подгорици Високопреосвећени митрополит црногорско-приморски г. Амфилохије похвалио је младе пливаче који су пјевали „Косово је срце Србије“ и „Косово је срце Црне Горе“. Он је нагласио да се не може градити будућност Црне Горе на издаји Краља Николе Петровића и оних црногорских мученика који су 1912. године ослобађали Пећку Патријаршију.

Посебно се митрополит задржао на последњој жртви косовске свијести Србији и Црној Гори, Оливеру Ивановићу, који је из чувене кучке породице Ивановића којој је краљ Никола дао војводство и имање на простору некадашњег светилишта на подгоричкој Златици која се сада обнавља.

Митрополит је подвукао да жели да сви који живе на Косову живе у миру и благослову, али да се не може прихватити прича како је тамо остало мало Црногораца – Срба, јер су остали милиони њихових гробова.



Categories: Стање фото/видео ствари

Tags: , , , , ,

1 reply

  1. Sto ce “Mitropolitu” okultni krug sa suncem na krstu.
    Taj okultni znak koriste masoni a do sada se u pravoslavlju nije koristio.
    Takodje se da primijetiti da je skoro svaki krst koji “Mitropolit” nosi u zadnje vrijeme, napravljen sa ponekim okultnim simbolom.
    Od ovog sunca u krugu, koji se vidi nas snimku a koji su postavljali i na kivot svetog Vasilija na Ostrogu, pa do krsta sa rogovima, koji je cijenjeni “Mitropolit” drzao u peckoj patrijasiji.
    Malteske krstove koje zajedno sa “patrijahom” Irinejom-hanuko paljenim cesto nosi necu komentarisati.
    Takodje, trenutno, necu komentarisati naopacke okrenuti satanski krst, koje je nacrtan neposredno pored kivota svetog Vasilija na ostroskoj stijeni, niti cu sada komentarisati “krst2 koji je kardinal Hocevar poklonio srpskoj Crkvi a koji je “Mitropolit” montirao tik do velikog hrama Podgovickog.
    To je “krst” iz kojeg kao izvor izvire glava Nikole Tesle.
    Takvih nekanonskih krsteva u pravoslavlju jos bivalo nije.

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading