ВУЛИН БРАТСКИ: Ако мигрантима сметају крстови, склонићемо их!

Београд, 29. 12. 2017. (С*ање ствари) – На новогодишњем коктелу и представљању свог министарског рада, Александар Вулин је пристао да прокоментарише и једно питање ван домена свог рада. Наиме, новинаре је занимало шта ћемо радити ако нам се догоди случај као у Италији – где је мигрант покушао да скине крст са божићне јелке. „Ако мигрантима толико сметају крстови, онда их нећемо иритирати и уклонићемо их са цркава и свих видљивих места“, поручио је Вулин.

Александар Вулин

Министар војни је нагласио да питање крстова и миграната делимично излази из његовог ресора, посебно што је познати антитеиста и социјалиста и комуниста. Но, наставио је Вулин, „ако мигранти, који су нам највиши приоритет, буду нервозни и крену да праве проблеме због крстова – то ће се одразити на стабилност, мир, па и на војску“!

На новинарско питање да ли ће стабилност државе бити угрожена и крстићима који се носе на ланчићима око врата, министар Вулин је рекао да свако има право да носи крстић ако је он испод гардеробе и невидљив. „Ако ја испод сваке униформе носим мајицу Че Геваре, и она не смета мигрантима, што би крстић испод хаљине или кошуље било коме сметао“, луцидно је упитао први војник Србије.

(С*ање ствари)



Categories: Вести као да су праве

Tags: , , ,

12 replies

  1. Najbolje da postavimo polumjesece na crkvama to ce im prijati. Jos bolje nek ih donesu odkud dolaze.

  2. ajde da kao u ”zlatno tursko doba” sve crkve pretvorimo ponovo u dzamije,ili da ih pretvorimo u stale,da se vrati zlatno ”pravo prve bracne noci” sa ”migrantskim” agama,da se vrati ”danak u krvi”,dase ponovo pretvorimo u pokornu raju,kako je trebalo oduvek da bude i kako je i danas u ”beogradskom pasaluku,krug dvojke” i sve ce biti savrseno!

  3. Vuline nisi normalan da se odričeš onoga sto nas obilježava na ustrb drugih koji su ti gosti

  4. Pa sta ako im smeta,oni su došli ovde,ako im smeta neka nastave dalje gde nema krstov

  5. ”Склонићемо” крствове ако им засметају, али шта радити
    ако им и засметају наше главе, главе наших најмилијих???
    Вулин и његови пајтоси ће заложити своје главе!!!

    Драган Славнић

  6. Mozda bi trebalo izbaciti migrante koji ne postuju vjerske simbole zemlje u koju su nasilno dosli. Ako to Vuline skinete danas sa jelke vi sutra ce oni skidati sa nasih crkava i grobova.

  7. Da sklonimo krstove sa Crkava, ti Vuline ciganine si lud, daj prvo tvoju ženu neka joj naprave dete ako je imaš? drugo ako si ti ateista, ovaj narod nije on je Pravoslavni i nosi krstić oko vrata, kome smeta neka odu ne interesujeme, jer nije dovoljno što naša deca i penzioneri gladuju zbog njih, još i krstove sa Crkava da poskidamo.Što nisu ostali tamo gde nema krsta, jedu ovde i pored krsta i šta im fali.Jer hoćeš da se narod pobuni i protiv tebe i ovako im nisi drag ni mio, povračamu se kada te vidi ko si ti bre da zapovedaš da se skidaju Krstovi, ni TITO ih nije skidao niti branio, ti si veći lažov i lopurda od celog naroda Srbije.Probaj samo jer ćeš dobiti narod na ulicama protiv tebe dupeglavče.

  8. Djaba ga sad gladis Vuline ! Tvoj presjednik je jos pre izjavijo da ce za jednog srba zaklati sto muslimana. I sad oce da dobije jos i nobelovu nagradu.
    I krsta da se odreknete, muslimani vam nikad ne ce dozvolit da vam presjednik dobije nobela..

  9. Oprosti mu Boze nezna sta prica..

  10. Молио бих овај уважени сајт који објављује озбиљне вести да хумористичке и неистините текстове свог аутора “С*ање ствари” (алузија на сра..) видно обележе да се ради о хумористичком текстовима, јер овако људи мисле да су вести тог аутора тачне и долази до вашег збуњивања, дезинформације, обмане и лагања читаоца, што руши углед овога поштованог сајта. Поштујте своје читаоце да би и они поштовали вас и веровали вам.

  11. @ Владимир Јанковић Влада (Vlada J.)

    Хвала на коментару.

    Што се суштине ствари тиче, наше сатиричне ВЕСТИ КАО ДА СУ ПРАВЕ од самог почетка су видно обележене:
    – наднаслов рубрике је ВЕСТИ КАО ДА СУ ПРАВЕ
    – извор на почетку и извор на крају је С*АЊЕ СТВАРИ а не СТАЊЕ СТВАРИ
    – у таговима стоји САТИРА итд.

    Нажалост, они који “читају само наслове” или они који “само прелете преко вести а коментаришу” понекад помисле да је С*ање заправо Стање, али мислим да они тако и од других медијских с*ања – обележених или необележених – помисле да су стања. И нема друге да се ти и такви људи медијски описмене, а ми и да укинемо С*ање неће то људе просве(т)лити, нажалост!

    Александар Лазић

  12. Vuline, ako si ovo stvarno izjavio , nisi dostojan da budeš građanin Srbije, a kamo li na nekoj funkciji. Treba ti oduzeti državljanstvo i proterati iz Srbije.Takvu izjavu može da da samo neko naduvan travom “albankom”.

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading