ВУЧИЋ ПРЕДСЕДНИЧКИ: Жао ми је што мигранти не остану да оплоде Србију!

Београд, 12. 12. 2017. (С*ање ствари) – Председник Александар Вучић оценио је да је Србија добро водила мигрантску политику, мада, како је рекао, на самом њеном почетку могли смо још боље да се поставимо. „Могли смо да искористимо мигрантску кризу као моја друга мајка, политичка мајка, Ангела Меркел. Она је мудро водила своју земљу, примила мигранте – а да је чекала наталитет Немаца никада не би добила 15 нових милиона становника“, рекао је Вучић и додао да је за то крив наш „делимично ксенофобичан однос“.

Александар Вучић са мигрантима (Архивска фотографија: Твитер)

Иако је рекао да о мигрантима мисли „све најбоље“, председник Србије је изјавио да је и од њих очекивао бољу реакцију. „Мало је миграната остало у Србији, не знам шта им се овде не свиђа… Могли су и нама да помогну, ово је плодна земља и наше су жене плодне“, покушао је Вучић да спасе што се спасти може, како од необрађених ораница тако и од малог наталитета у Србији.

Председник Вучић, кога интерно зову „мигрантски отац“, на крају подсећа да није без доброг разлога позивао на промену свести и прихватање протестантизма. „Не мислим наравно на протесте у смислу митинга, него подвлачим да је неопходно да заборавимо превазиђене православне ставове и постанемо део напредне, протестантске Европе.“

(С*ање ствари)



Categories: Вести као да су праве

Tags: , , , , ,

2 replies

  1. Стојим у нади да ће најпрво ” жене у црном “, ” женски аутономни центар “, сви плодни женски чланови и симпатизери снс секте, председник владе, вулинова тетка из Канаде, фертилне хипстерке из ” миксер хауса “, независне и истраживачке жене новинари, естрадне и све друге уметничке уметнице, инструкторе јоге и лајф коучитељке послушати мигрантског оца александра и ” залећи ” за мигрантску оплодњу Србије… Увести, за почетак, неколико миграната у ” задругу, парове и скупштину “, да се народ припреми, а онда сочинити вееелико јавно оплођење на веееликом тргу Београда на води и преносити уживо на пинку уз анализу крстића, марића, вучићевића, вука станковића и лазанског…. И нада мацура обавезно, са саветима и непосредношћу својом…Све зачинити жељковим дириговањем и писмом јавности…

  2. “Мигрантски отац” у последње време ретко помиње “мигрантску мајку”…бојим се да ако дође до развода деца не припадну нама.

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading