ХАШКО ТУЖИЛАШТВО НАЈАВИЛО ЖАЛБУ: Тражимо враћање смртне казне због Младића!

Хаг, 24. 11. 2017. (С*ање ствари) – Главни тужилац Хашког трибунала Серж Брамерц, након што је детаљно проучио пресуду генералу Ратку Младићу на доживотни затвор, одлучио је да поднесе жалбу! Како ексклузивно сазнајемо, Брамерц сматра да је судско веће у Хагу било превише благонаклоно према Младићу, те ће у жалби тражити да се врати смртна казна. „Младићу је и смртна казна премало, али немамо куд“, пожалио се Брамерц најближим сарадницима.

Брамерц очајан због благе осуде Младића

Главни хашки тужилац је рекао да је ово пресуда целом српском народу, и да се нада да ће се одсад Срби дозвали памети. „Младићева кривица није само његова, али не бих ишао тако далеко да тврдим да је баш сваки Србин геноцидан“, рекао је Брамерц и додао да би онда и „светли примерци попут Наташе Кандић или Јелене Милић требало да добију ту непопуларну етикету“.

Поуздани извори у Хашком трибуналу говоре да се разматра могућност да се смртна казна привремено врати у судску праксу – само да се другостепено осуди Ратко Младић – а онда би била, уз часну хашку судску реч, трајно забрањена.

(С*ање ствари)



Categories: Вести као да су праве

Tags: , , , ,

2 replies

  1. Кад нема ништа боље, и смртна казна није тако лоша. (Серж Брамерц)

  2. Помно пратим све вести које објављујете, а надасве ценим истинитост информација ваших новинара. Ипак, сматрам да сте у овом случају подбацили. Елем, последња информација која је стигла из Хага је да је Брамерц Серж затражио за генерала Младића две смртне пресуде с’обзиром да се показао жилавијим него што су то лекари у Хагу очекивали, те су им због тога умањене плате за 20%.
    На крају, Серж Брамерц који је познат по својој плаховитости и одлучности, запретио је Младићевом тиму адвоката да уколко се буду усудили да уложе жалбу, да ће затражити смртну пресуду и за српски народ који се такође показао врло отпорним на све врсте притисака, радијације и тровања разним медијима којима су били изложени.

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading