ВУЧИЋ ОБЕЋАО СОРОСУ: Србија ће примити милион миграната више од Немачке!

Београд, 21. 11. 2017. (С*ање ствари) – Председник Србије Александар Вучић састао се Алексом, сином мултимилијардера и филантропа Џорџа Сороса, и у срдачном и надасве пријатељском разговору обећао да ће Србија примити све мигранте који немају куд! „Ако треба и ако нико неће – ми хоћемо, примићемо милион миграната више од Немачке!“

Алекс и Алекс (Фото: ВеснаАнђић/РСЕ)

Алекс Сорос је захвалио председнику Вучићу на великодушном ставу богате Србије: „Мој отац је предвидео да ЕУ треба да прими милион миграната годишње, а после овог дивног геста Алекса Вучића ми можемо да дигнемо те квоте на два милиона годишње!“

Председник Вучић је пренео став млађег Сороса да је Србија лидер региона, и по економском развоју и по стабилности. „Сорос фонд никад није учествовао у обојеним револуцијама, то су дрске лажи!“, навео је Алекс (Вучић).

Соросова фондација за отворено друштво је, како незванично сазнајемо, обећала да ће Србија добити бесповратних 2000 долара по глави мигранта коме додели држављанство! Ако прими целу квоту од милион миграната, Србија би добила 2 милијарде долара од Сороса, што представља највећу инвестицију у последњих неколико година.

(С*ање ствари)



Categories: Вести као да су праве

Tags: , , , , , ,

5 replies

  1. ”Oбећање – лудом радовање!”

    Драган Славнић

  2. Ima se, moze se!

  3. Ako je AV ovo obecao onda om mora pod hitno biti smenjen ,,,

  4. normalno da ako je dogovorio sa sorošima da primi toliko izbeglica,on sam treba da podnese ostavku sa mesta predsednika srbije,a ne da čeka da ga narod smenjuje.to nisu izbeglice koje beže zbog ratova,to su vojnici isisa koje šalju iz saudijske arabije glavni ljudi isisa.ovi svi dobijaju velike pare preko raznih bankovnih kartica ili western unionom,ili na neki drugi sistem.koliko znam,kodnas su u jednom kamioni pronašli jednu ili dve palete sa parama koja je dolazila iz evropske unije.

  5. Ако је вештину и духовитост аутора С*******ања Ствари мерити по броју “упецаних”, којих је увек барем неколико, онда је она заиста убедљива.

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading