ВУЧИЋ ПАТРИОТСКИ: Немам ништа против коалиције са Сашом Јанковићем!

Београд, 13. 11. 2017. (С*ање ствари) – После одлуке СПС-а да самостално наступи на београдским изборима председник СНС-а Александар Вучић је предложио ГО СНС-а да на тим изборима СНС наступи у коалицији са Покретом слободних грађана Саше Јанковића! „Јанковић и његов Покрет имају прогресивне, проевропске и проамеричке ставове, и то је довољно за стабилну коалицију, иако се око неких ствари не слажемо“, преносе агенције Вучићеву изјаву.

Јанковић и Вучић (Архивска фотографија: Танјуг/Марко Ђоковић)

Ако држава и интереси народа захтевају да се ујединимо и са црним ђаволом, ми ћемо то урадити, рекао је председник државе и председник СНС-а. „Наша је идеологија остати што дуже на власти, јер је то добро и за народ и за нас“, рекао је Вучић и додао да је „Јанковић имао неке грехе у младости и прошлости, али ко није“?!

Председник Покрета слободних грађана Саша Јанковић није био превише причљив, али није одбацио могућност савеза са СНС-ом и Вучићем. „Потребно је да признају да је Сребреница геноцид, да уведу санкције Русији и да Косову дају столицу у УН – па можемо причати и о коалицији“, наводно је рекао Јанковић.

Независни провучићевски аналитичар Дејан Лав Станковић тврди да је коалиција са Јанковићем најмудрији потез Александра Вучића: „Уместо да Вучић оде а Јанковић дође – заједно ће владати вечно, на ползу Америке и осталих српских непријатеља.“

Специјално за С*ање ствари: Љубиша Спасојевић

(С*ање ствари)



Categories: Вести као да су праве

Tags: , , , ,

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading