ВУЧИЋ ГЕНИЈАЛНО: У унутрашњи дијалог о Косову укључујем и НАТО – зато што сам паметан!

Брисел, 9. 11. 2017. (С*ање ствари) – У изјави за ТВ Пинк председник Србије Александар Вучић потврдио је да ће у унутрашњи дијалог о КиМ укључити НАТО.  Он тврди да је његова намера потпуно у складу са Бриселским и СОФА споразумима, те да решење проблема треба да понуде они који су га и направили. Наши извори говоре да је Вучић већ тајно боравио у седишту Алијансе у Бриселу и да је НАТО „животно заинтересован“ за дијалог о Космету.

„Не смемо да заборавимо да о безбедности Срба на Косову и Метохији брину и амерички војници у бази Бондстил, као и НАТО снаге из других земаља. Ако је НАТО на Косову, а Косово је део Србије – онда је НАТО део унутрашњег а не спољашњег дијалога“, преносе неименовани кулоари Вучићеве речи. „Да ли Америка и НАТО треба да воде политику против Србије? Хоћете то? Укључујем НАТО зато што сам паметан“, рекао је председник Србије у емисији „Око“.

Упитан да ли ће у унутрашњи дијалог о КиМ бити укључена и Русија, председник Вучић је одговорио одречно: „Шта има да укључујемо Русију кад знамо да су они против независности Косова?!“

Специјално за С*ање ствари из Брисела: Љубиша Спасојевић

(С*ање ствари)



Categories: Вести као да су праве

Tags: , , , , ,

3 replies

  1. Добро је надати се у Господа, него ли надати се у кнезове.

    (Псалам 117,9)

  2. Генијално, одлучну и надасве – храбро!

  3. Основни проблем са светом је у томе што су будале превише самоуверене, а паметни стално у дилеми – Бертранд Расел, енг. филозоф, математичар, логичар и историчар.

    Мој лични проблем и велика непознаница, с којом кубурим годинама и која ме мало више мучи, узрујава и можда не мори само мене, је у простој животној стварности – ко и како одабира, доводи и поставља политичке идиоте на кључна места; како им с лакоћом продужавају политички живот кроз “демократске” изборе, тако и толико да они самоуверено изјављују да су сигурни и у победу на неким будућим изборима (чак и за оне (нe)страначке “политичаре” које он одреди) !!? Има у том ставу сурове истине, недокучиве обичним поштеним смртницима којима је таква дрскост страна у логичком поимању и живљењу. Трагедија је тим већа што ове народне вође немају било какву одговорност, чак ни осећај гриже савести; постављају се и раде изван устава и свих закона земље коју воде.

    У историји Срба већих штеточина, циркусаната и велеиздајника било није – бар онолико колико је ја познајем, повезујем, “ресетујем”, важем и упоређујем. Ови садашњи гори су и од Александра Првог, Ујединитеља.

    Проблем са Србима је и у невероватној чињеници да све своје самоуверене владаре или друге “велике” личности цене и штују, по њима називају улице, булеваре, установе и научне институције, а да то нимало нису заслужили, напротив. Тако код Срба још има улица, школа и др. са именима Јосипа Броза Тита, Саве Ковачевића, Жикице Јовановића Шпанца, Зорана Ђинђића, Вука Караџића, Доситеја Обрадовића, Јосипа Маџара Шоше, Диане Будисављевић, Михајла Пупина, Ђуре Пуцара Старог… и онда се чудимо и љутимо када неко изјави да смо луд народ!?

    Луд или не али своју сопствену историју не знамо ни уназад 30 година! Зато је наш велики Нобеловац био у праву, када је рекао: “Врлине једног човека ми примамо и ценимо потпуно само ако нам се указују у облику који одговара нашим схватањима и склоностима”.

    Срби уживајте на измаку 7525. године!

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading