ХОЈТ ЈИ БЕЗ МИЛОСТИ: Америка од Србије тражи руске мигове!!!

Лос Анђелес, 6. 11. 2017. (С*ање ствари) ­– Угледни амерички лист „Лос Анђелес тајмс“ преноси ексклузивно захтеве Америке које је у Београду недавно испоручио чиновник Стејт департмента Брајан Хојт Ји. Међу многим захтевима и наредбама, амерички дипломата Хојт Ји затражио је од председника Србије Александра Вучића да „мигови“ које је Русија поклонила Србији буду испоручени САД!

Брајан Хојт Ји (Фото Д. Ћирков)

Разлог за овај необичан захтев, пре свега, јесте пријатељство САД и Србије, као и посебно уважавање председника Вучића. Друго, пошто су америчке снаге ангажоване у миротоворним операцијама широм света постојећи  ваздушни, а ни остали борбени капацитети нису довољни.

Александар Вучић је америчком чиновнику одговорио, и то повишеним тоном, да ће он као врховни командант испоручити не само „мигове“, него и тенкове, авионе „Антонов“ и осталу војну технику коју Србија буде добила на поклон од Русије. Председник Србије је инсистирао да је ово поклон Србије (а у неку руку, и Русије) америчком народу и Доналду Трампу лично.

Брајан Хојт Ји му се повишеним тоном захвалио на разумевању и кооперативности, а четири пута се снажно руковао са нашим председником јер за „мигове“ неће тражити ни новац нити противуслуге. „Ако ме се сете за Четврти јули – сете“, рекао је председник Вучић.

Специјално из Лос Анђелеса за С*ање ствари: Љубиша Спасојевић

(С*ање ствари)



Categories: Вести као да су праве

Tags: , , , , ,

5 replies

  1. Pitam se koje ovde LUD, NAROD, BRAJAN JI ILI VUČIĆ? koliko treba da ga Zapad kao kera vuče po ulici, on je pas lutalica koji se izgubio, on je lud zbunjen i blesav, MIGOVE I ORUŽJE naše prodaje DŽihadistima, od Rusa prima poklone, a sada bi ova skotina da ih pokloni Americi, to će naš ŠIPTAR i uraditi, a šta misli da će dobiti za uzvrat? pa to ćemo još videti <3

  2. Милена, само јако! ПЛУС је од мене.

  3. ХОЈТ ЈИ БЕЗ МИЛОСТИ: Америка од Србије тражи руске мигове!!!
    ++++
    Најзад и нешто паметно од господина Хојта.
    Потпуно се слажем, а имам и конкретан предлог.
    Послати им у првој тури два комада. Обзиром, да су ти мигови још у поступку реконструкције, избацити им оне велике и непотребне резервоаре за гориво. Ослобођени простор окречити и тапацирати, па пре него што врховни командант ( који се у све разуме ) и мандов који глуми министра војске седну обојица за команде мигова, утоварити цео састав владе из јавне куће у Немањиној број 11, сипати им по 50 литара горива и пожелети срећан пут.
    На Батајничком аеродрому, уз тужну песму Одлази-одлази коју пева Ивица Дачић, организовати незаборавни свечани испраћај малобројних присталица и многобројних одушевљених грађана наше јадне, опљачкане и окупиране домовине.
    Подразумева се наравно, и директан пренос ТВ Пинка.
    Отварање и уписивање у књигу радости организовати преко месних заједница у целом логору, који неки још увек недовољно информисани зову држава Србија.

  4. JANIČAR HOJT JI I NJEGOVI NALOGODAVCI ZABORAVIŠE DA NAPIŠU I EVENTUALNU MUZIČKU ŽELJU!!!*

  5. @doca
    Ко каже да Хојт нема музичку жељу?

    На увце Хојту и његовим сатрапима:

    https://www.youtube.com/watch?v=qUjyKo1PKpk

    Драган Славнић

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading