ВУЧИЋ ПРАВНИЧКИ: Мишковић крив, не пада нам на памет да му платимо одштету!

Београд, 27. 9. 2017. (С*ање ствари) – У заједничкој изјави за програме Би-Би-Си-ја и Си-Ен-Ен-а на српском језику председник Србије Александар Вучић прокоментарисао је и ослобађање Мирослава Мишковића од оптужби да је оштетио путарска предузећа. „Као најбољи правник своје генерације и један од најбољих студената Правног факултета икада, не желим да се мешам у рад судства – али за мене је Мишковић крив и ту не мислим ништа да мењам“, рекао је председник.

Извор: Новости

„Хапшење Мирослава Мишковића означило је почетак мог успеха, његова осуда требало је да буде круна моје каријере… Ко ће ми сада веровати да се заиста борим против корупције, и да та борба даје резултате“, завапио је Вучић.

Председник Србије је додао да „нема шансе“ да се Мишковићу исплати одштета у вредности две милијарде евра: „Највише што можемо да му дамо јесте 500 милиона евра за боравак у затвору и претрпљени душевни бол, и саветујем му да се тиме задовољи!“

(С*ање ствари)



Categories: Вести као да су праве

Tags: , , , ,

3 replies

  1. Суботић, Беко, Костић, Карић, андреј вучић, Веселиновић, Фото Тони, Башановић, Матијевић и сви вучићеви кумови у глас вапију због пресуде Мишковићу : ” Срамота! Зашто је овај пљачкаш и тајкун повлашћен? Добија инвестиције од државе седећи у затвору! Све нам је намештено! Труну нам послови као што и ми трунемо док смо на слободи! Хапси нас, вучићу! Хапси нас, тако ти дипломе правничке! Овако се више не може! Правда за тајкуне који су невини на слободи!

  2. Само 500 мил.??? Па који сте ви клошари, нема кер зашта да вас уједе, па крајњем случају смањите бре пензије и дајте човеку оно што му припада, 2мрд и тачка!

  3. Ma opusteno, ti trofejno hapsi, a placanje odstete ionako ide iz nasih dzepova

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading