ШОКАНТНО: Вулин тражи дневнице због путовања у Канаду!

Београд, 26. 9. 2017. (С*ање ствари) – Како сазнајемо из поузданих извора Александар Вулин је затражио да му се исплате дневнице за службена путовања у Канаду! У образложењу захтева је навео да је  тамо путовао преко двадесет пута  по поверљивом послу, али пошто је то откривено – министар Вулин сматра да су дневнице потпуно заслужене.

Илустрација: КРИК

Тужилаштво је дало мишљење да у овом вишеструком илегалном преласку границе не постоје елементи кривичног дела, те да је захтев за исплату дневница правно, праведно и морално потпуно оправдан!

Зли језици говоре да је министар Вулин путовао у Канаду између 23 и 25 пута, да би прибавио новац за куповину стана. Новац је позајмио од женине тетке, код које је и путовао.

Исплата дневница ће се као је већ навикао обавити у четири ока и готовински. Премијерка Србије Ана Брнабић је рекла да ће дневнице бити „исплаћене по закону“ – ако не буде довољно новца (по некој рачуници Вулин би требало да добије преко 100 хиљада канадских долара!) онда ће бити повучен новац из девизних резерви!

Специјално за С*ање ствари из Владе Србије: Љубиша Спасојевић

(С*ање ствари)



Categories: Вести као да су праве

Tags: , , ,

1 reply

  1. Jel ide kod tetke opet sa pozajmi za stan ?!

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading