ПАРАДА ЗНАЊА И ПОНОСА: Брнабић уручила школама геј роботе!

Чачак, 16. 9. 2017. (С*ање ствари) – У част геј параде поноса, премијерка Ана Брнабић уручила је ученицима чачанске школе „Прељина“ геј роботиће. Роботи су сто одсто домаћи производ, па ће ученици, поред вежбања толеранције под слоганом „Геј је океј“, наставити и битку за знање.

Ана Брнабић

„Кад у свом школском окружењу виде геј роботе – ученици истовремено стичу свест да је природно бити хомосексуалац и да без науке и знања нема будућности. Ово је јединствен спој технологије и борбе за ЛГБТ права“, рекла је прва геј премијерка у дугој историји Србије.

Ана Брнабић је нагласила да су роботићи врло верно направљени: „Геј роботи раде све што и прави хомосексуалци и лезбејке, па се може рећи да је ово и својеврсно здравствено, да не кажем и сексуално, образовање.“

Роботиће хомосексуалне оријентације производи фирма „Геј Србија“, а до сада је, како незванично сазнајемо, обезбеђен пласман на преко сто геј тржишта диљем света. Тај огромни извоз донеће приход преко милијарду евра и раст БДП-а од десет одсто.

(С*ање ствари)



Categories: Вести као да су праве

Tags: , , , ,

2 replies

  1. Какви су то људи који је нису прекинули кад је почела да дели педерчиће! Да ли схватају шта раде својој деци!!! Да сам ја била тамо, вероватно бих навалила да је бијем иако сам два пута старија од ње. Ако покуша то да дели по Београду, очерупаћу је ко досадног певца.

  2. Има пословица, да је Бог забранио шишање не би створио овце.

    Слично томе, да је захебанција забрањена, АЛ не би створио С*****ање Ствари.

    С тим да је вуне на С****С подоста.

    Што је доказ да је аутор мајстор или да СтСт коментатори потичу од француских собарица. :))))

    Мада, у алтернативној нестварности у некад-земљи Сербији, коментар @Tanja је само за поздравити.

    2
    1

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading