БЕЖИ КОД ВУЧИЋА: Мило Ђукановић тражи азил у Србији!

Подгорица, 18. 8. 2017. (С*ање ствари) – Како јављају обавештени руски извори, Америка је спремна да пусти Мила Ђукановића низ воду! Дугогодишњи неприкосновени владар Црне Горе Мило Ђукановић, тренутно на функцији председника владајуће Демократске партије социјалиста (ДПС), суочен са губитком америчке подршке а да би избегао судбину Светозара Маровића – преговара са председником Србије Александром Вучићем да затражи политички азил у Србији!

Извор илустрације: Спутњик

Наш извор из врха црногорског ДПС-а каже да су Мило и Вучић један другом обећали азил „за не дај Боже“ још у париском Рицу. „Није незамисливо да у једном трену Мило постане председник Србије, а Вучић господар Црне Горе и Приморја“, сматра познати црногорски аналитичар из безбедносних кругова.

Да Мило Ђукановић не би био проглашен „лажним азилантом“, те да би све прошло уз „аминовање“ САД и ЕУ побринуће се, каже се у кулоарима, Владимир Беба Поповић. „Где Беба прође, ту азил не мањка“, гарантује извор из врха црногорске владајуће партије.

(С*ање ствари)



Categories: Вести као да су праве

Tags: , , , , , ,

3 replies

  1. Ko će kod koga, ako ne svoj kod svoga.

    #svojta
    #izdajničkasorta

  2. Има управљача на Балкану који имају само једну идеологију : останак на власти. Окренуће се или Москви или Бриселу, тј ономе ко им боље гарантује останак на власти.

    Ко је пљачкао и убијао за власт, тај је неће испустити из руку.

  3. Засмејавали сте ме успешно овим вестима, сад ме већ плашите… 🙂

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading