Слободан Милић: Стигла вас Лазарева Клетва

Сваког Црногорца и сваког Србина који су помислили да признају Косово и Метохију стигла је стострука Лазарева Клетва. Све оне из бивше СФРЈ, као и оне из бијелога свијета који су признали Косово и Метохију, стигла Лазарева Клетва 

Слободан Милић

Проклет био издајица своје Домовине

Српски патријарше, изјасните се, да ли сте за паљење цркава и манастира и затирања гробаља, јер њима нема опстанка без Косова и Метохије. Ако нисте, каква год била одлука Синода Ви ћете остати частан човјек. Изјасните се прије Синода.

Патријарх Иринеј

Митрополите црногорски, ако сте за признавање Косова и Метохије, Ви сте за уништење Пећкога трона. Ако нисте, брате Амфилохије, каква год била одлука народа црногорскога и Синода Ви ћете остати частан човјек. 

Митрополит Амфилохије

Господине Предсједниче САНУ, одмах се изјасните, да ли сте за признавање Косова и Метохије, или нисте. Ако сте то значи да сте за паљење и уништавање Косовског мита и српске Народне поезије, признатих у свијету. А ако нисте, каква год била одлука Предсједништва САНУ Ви ћете остати частан човјек. 

Председник САНУ Владимир Костић

Предсједниче Србије, не могу да Вам кажем господине, јер велики Господин, Владар и Мученик Слободан Милошевић би се окренуо у гробу. Морал црногорски и историја српска нису му дозволили да добровољно преда Косово и Метохију. Потукао се са највећим криминалцима свјетским. Знао је да ће бити пребијен. Отели су Косово и Метохију,

Сила отме земљу и градове
Камо л’ мени коња отет неће.

али уз једну писану клаузулу да је ипак наше.

Слободан Милошевић

Господине Вучићу, дошли сте на крилима Русије и уз помоћ пилота Путина. Преварили сте Русију, Великог Путина и народ српски.

Потрчали сте за разнобојним лизалицама, шаренима лажама које ти понудише лицемјери из Берлина и Брисела.

Гдје ти би важнија лизалица од РУСКЕ РЕЧИ.

Видите до чега су Вас довели. До признавања Косова и Метохије или стављањем тачке метком на живот.

Да сте знали Женидбу Душанову не би могли Латини да Вас преваре. На жалост Вашу и српског народа нисте знали ни Кнежеву вечеру.

Ипак, у тој најцрњој тами у коју си ушао добровољно водећи те за ручицу лицемјерни запад, чини ми се да видим свјетлуцање зрнца НАДЕ да нећеш признати Косово и Метохију.

У противном стигла те хиљадуструка Лазарева Клетва.

Александар Вучић

На крају, Предсједниче Србије, са једним и искреним пријатељима које имамо на свијету никада не играј ћораве баке.

***

Можда ћете се запитати зашто баш ја ово пишем! Зато што сам Патриота! Онај ко није Патриота, он је жив, а мртав. Мртав а безимен. Данте је издајнике своје домовине ставио у најцрњи круг Пакла.

Мене су отац Радомир и мајка Јасна са пет или шест година увели на Поље Косово преко епске поезије, читајући ми је свако вече. Ја сам већ тада огрезао у миту, алегорији, метафори. У будућој побједи и слободи. И данас сам на Пољу Косову, постојаније него тада.

Не бих ти се, Госпо, повратио
Да ми царе поклони Крушевац.

Моји су преци и по мајчиној и по очевој страни највише мрзјели и презирали ријеч ИЗДАЈА.

Зар ја, да показују сутра прстом на ме?

Ново Попов и Марко Миљанов са мајчине стране не дају ми да мрднем са Поља Косова. Пробудимо се, сви ми у Црној Гори имамо понеког славног претка и чувајмо се да анатема Лазарева не падне на нас.

Опрема: Стање ствари

(ИН4С, 3. 8. 2017)



Categories: Преносимо

Tags: , , , , , ,

1 reply

  1. Istina do bola do koske udara

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading