ПЕНСЕ СРБИНЕ: Трампов заменик молио Вучића да не призна Косово и не уводи санкције Русији!

Вашингтон/Београд, 18. 7. 2017. (С*ање ствари) – Како саопштавају незванични али поуздани извори из Беле куће, амерички потпредседник Мајк Пенс пренео је српском председнику Александру Вучићу молбе да никако не призна Косово, а да ни под разно не уводи санкције Русији!

Вучићу непријатно док га Пенс моли (Фото: Служба за сарадњу са медијима председника Републике Србије)

„У једном тренутку Пенс је клекао испред Вучића и склопио руке, показујући колико поштује председника Србије“, преноси наше поуздано „дубоко грло“. Према тим наводима, Трампов заменик је истакао да је стратешки интерес САД успостављање најбољих односа са Путином, а делови тог пакета јесу да не уведемо санкције Русији и враћање Косова и Метохије под фактички суверенитет Србије.

Посета Пенсу била је догађај на највишем нивоу, а спекулише се да је председник Србије у мимоходу видео и Доналда Трампа – кад се председник САД упутио ка тоалету.

Спомиње се и да је познати конзервативац Пенс, преко Вучића, посебне поздраве упутио Војиславу Шешељу. „Наставите борбу за Велику Србију“, пише у поруци Пенса великом конзервативцу и патриоти Шешељу.

Специјално из Вашинтгона за С*ање ствари: М. Б. и А. Л.

(С*ање ствари)



Categories: Вести као да су праве

Tags: , , , , ,

4 replies

  1. Nuđenu su tu i pare da se ne izda Kosovo, ali je to Vučić odlučno odbio rečima “Ne dolazi u obzir da izdam agendu koju sam jednom dobio od vas. Mi smo mogli da izdamo Kosovo za velike pare, ali ne, za male pare smo ga izdali juče, samo da bi mogli vama sutra da budemo veliki partneri. Što se, kao što sami najbolje znate, ne može kupiti ni za sve pare ovog sveta!” – poentirao je ponosno Vučić.

    “Zaista ne želite da čujete o kojoj se cifri radi?”, lagano je nastavio Pens, ne gledajući u Vučića.

    “Ne! Izdaja Kosova za nas nema cenu. To je naše najveće ulaganje u budućnost. Sa tim se čovek ne igra”, ošto je uzvratio Vućić.

    #bržeboljeoštrije

  2. GORU NOVINARSKU PATKU NISAM DO SAD NI VIDEO NI ČITAO!!! * KO JE OVAJ GORNJI ČLANAK PISAO I ODOBRIO TAJ JE NAJVEĆI LAŽOV!!! * PRE ĆE BITI DA STVARI STOJE DRUGAČIJE!!!*

  3. Просто је невероватно да има људи који писани текст не читају са пажњом, да је у питању ЗЕ ЗА ЊЕ више је него очигледно! Добровољно наседање у виду коментара је доказ да у Србији постоје они који не мисле својом главом, лакше им је да прихвате мисли две главе, чланова редакције С*ање Ствари!

  4. Zaista, video sam i na FB reakcije nekih, koji ovu šalu, zezanje, razumeju ozbiljno i tako i komentarišu. Nije čudo, onda, što postoje i oni koji veruju u svaku reč koju izgovori Veliki gospodar svemira! Da bi se duhovitost razumela, osnovno je imati duha..

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading