ВУЛИН УСХИЋЕН: Да сам знао да је оволико забавно, два пута бих служио војску!

Алексинац, 16. 7. 2017. (С*ање ствари) – Новоименовани министар обране Александар Вулин посетио је извиђаче на обуци преживљавања у брдима око Алексинца и усхићено изјавио: „Да сам знао да је у војсци оволико забавно, служио бих је два пута!“

Не желећи да се издваја од осталих извиђача, министар је испробао традиционалан војнички оброк – црве и инсекте, а упућени кажу да је у кусању ових специјалитета надмашио и посрамио професионалне војнике. „Радује ме што ме је господин Вучић, мој стари саборац, поставио на ово место. Видим шта сам пропустио и потрудићу се да надокнадим. Можда бих ишао и у рат. Сигурно је и тамо забавно као у револуцији! Треба обновити редовно служење војног рока да сви то искусе!“, подвукао је Вулин, који због велике диоптрије није имао срећу да служи војску ниједном.

Министар одбране се кратко осврнуо и на критике његовог наименовања. „Мислим да је срамно указивати на то што сам некада имао проблеме са видом као на препреку мом садашњем министровању! Подсећам да је Че Гевара био болестан добар део револуције, па је успешно ратовао. На такве револуционаре, војнике и јунаке се и ја угледам!“, поентирао је у свом стилу Александар Вулин.

Незванично сазнајемо да је Вулин успео да поправи вид седам пута тако што се излагао дуготрајним третманима код пророчице која је инсистирала на анонимности.

Са брда око Алексинца специјално за С*ање ствари: Маја Булић

(С*ање ствари)Categories: Преносимо

Tags: , , , ,

Оставите коментар