СНС: Фонтана на Славији изабрана у седам архитектонских чуда 21. века!

Београд, 14. 7. 2017. (С*ање ствари) – Српска напредна странка (СНС) поносно саопштава да је најпознатији сајт који се бави архитектуром у свету Architecture Art Design уврстио музичку Фонтану на Славији у седам светских чуда 21. века!

Фонтана на Славији (Извор: Јутјуб)

Осим београдске Фонтане, на листи се налазе и Ванангура стадион у Аустралији, Франкофони парламент у Бриселу, пословна зграда Интеграл у Еквадору, мост од сто километара у Кини, Павиљон за више спортова у Анголи, Кула у Јужној Кореји. Музичка Фонтана на београдској Славији налази се на сјајном седмом месту!

У саопштењу даље стоји: „Овај велики успех мудре политике Александра Вучића показује само да бивши режим нема шансе да се врати на власт! Такође, ово показује да више вреди један овакав продор на светској сцени него неко скупљање пара СМС-овима за лечење деце или било која хуманитарна акција!!!“

Ванангура стадион у Аустралији (Извор: Architecture Art Design)

СНС посебно захваљује месним одборима Бабушнице, Пирота и Босилеграда који су мушки гласали да наша фонтана уђе међу првих седам на сајту Art Design. Такође, напредњаци искрено честитају Београђанима на одлуци да се рад Фонтане продужи са 23 на 24 сата, уз обећање да ће тај екстра сат ићи само нумера ОН ЈЕ ВУЧИЋ АЛЕКСАНДАР Марије Максиме.

(С*ање ствари)



Categories: Вести као да су праве

Tags: , , , , ,

2 replies

  1. Srbija do Slavije!

    #nikokaoon

  2. Da postoje predpristupna poglavlja EU posvećena urbanističko-arhitektonskoj lepoti, socijalnoj intelegenciji, celishodnosti ulaganja s obzirom na njegovu brzu oplodnji, ona bi sva a i mnoga druga ovde nepobrojana, sa ovom fontanom bila otvorena!

    Vučići genije. A Mali kao najbolji gradonačelnik posle Titovih da promeni prezime u Doveliki!

    #vućićzanauk
    #vučićzaunavek

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading