БРНАБИЋ МУШКИ: Путин је трећеразредни политичар, не желим да га сретнем!

Москва/Београд, 10. 7. 2017. (С*ање ствари) – Поводом спекулација које су се појавиле у руској штампи да председник Русије Владимир Путин не жели да се сретне са геј председницом Владе Србије, огласила се сама Ана Брнабић рекавши да ни она не жели да се састане са Путином!

У интервјуу за агенцију „Леополд Блум“ Брнабић је говорила о својим узорима у политици и истакла да су Бил Клинтон, Џо Бајден и Џон Мекејн примери водећих светских политичара на које би волела да се угледа. „Путин је регионални лидер, трећа лига. Као личност ми је симпатичан, али његов третман ЛГБТ популације у мени буди срџбу“, рекла је премијерка Србије.

Помињући економске односе, Ана Брнабић је рекла да са Русијом морамо имати „чист рачун“ а не да се ослањамо на некакве братске или сестринске односе. „Ако НАТО од нас то затражи, са задовољством ћемо увести санкције Русији“, поентирала је председница Владе Србије.

(С*ање ствари)



Categories: Вести као да су праве

Tags: , , , , ,

18 replies

  1. Hmm. Pa Srbija jos nije clanica NATO. Neznam dali je uopste podnela zahtev i dali uopste zeli uci u Nato. Mozda sam sllabo obavestena.
    Nikako mi onda nije jasno zasto Srbija mora da uradi sta NATO naredjuje. Ako bi sankcije bile u srpskom imteresu onda se o tome treba Razmisljati.
    I naznam zasto bi joj neki strani politicar bio ugled? Mislim da treba graditi za dobrobit Srbije sopstveni srpski put pa da bude primer i da joj se Srbi i dive. Mozda i uspe. Widecemo.

  2. bravo brate, samo da se ugledaju na nekoga…svaki premijer koji dođe…ne gleda sopstveni narod i sebe i trnovit put zajedniči.
    Ugledaj se na nekoga, pokupi slavu i novac, a NAROD JE SRPSKI STOKA I ko ga j*
    Jadna smo mi zemlja sa ovakvijem premijerima, S*anje je dobro, a stanje očajno!

  3. Кога је молити није га љутити!
    Ова креатура то заборавља, хтедох рећи забрљавља. 😛

  4. ne razumem “AKO NATO OD NAS ZATRAZI,SA ZADOVOLJSTVOM CEMO UVESTI SANKCIJE RUSIJI” pa ko je ovde lud,ko nije normalan?

  5. ЗАШТО ЛИ НАС БОГ КАЗНИ СА ОВОМ ЛУДАЧОМ ?

  6. Из руског изворника пропуштена је једна важна реченица: поред третмана геј популације у Русији што је једна ствар коју А. Брнабић замера В. Путину друго и много важније је што најоштрије осуђује инвазију на Украјину. Наиме, А. Брнабић је изјавила како је у Гласу концила прочитала поузадна сведочења да се најмање 500.000 руских војника налази у Украјини и да то не би смела да толерише ниједна држава којој је стало до поштовања суверенитете у међународним односима. Па ни Србија.

  7. Давно нисам видео да је неки сувисли коментар на Стању (С*ању) добио лајкова као прва два горња несувисла!?
    Закључак: или је србски народ у дубокој духовној кризи или су ботови стигли и на С*рање!?

  8. Da se ja pitam ti nikada ne bi bila moj premijer, a to misli i ogroman broj srpskog naroda. Da si birana na izborima ne bi prešla ni cenzus, a kamoli dobila na izborima. Ti si postavljena po ličnoj volji Vučića, što opet svedoči najviše o njemu. Čiji si ti premijer kada ne poštuješ volju srpskog naroda koji je nadpolovičnom većinom za rusiju. Čije ti onda interese štitiš, kada radiš protiv volje srpskog naroda? Zato nikada ne bi ni sanjati mogla da budeš srpski premijer, a kamo li da ti uvpodiš sankcije Rusiji. Ono što Vučić nije smeo da ni u rukavicama uradi na štetu Srbije, tebe je postavio da obaviš prljave poslove na štetu Srbije. Svemu dodje kraj, a kakav će ovde kraj biti to samo Bog zna.

  9. Koja arogancija, koji razred je Ana Brnabic on kao politicar, prodana dusa kao i cela Vuciceva administracija, Putin drma ceo svet. To ne rade trecerazredni politicari. Dobivsi tebe za premijera Srbija je propala.

  10. Наравно да ти је Клинтон узор , побио је толико Срба , што и ти имаш у плану сигурно !!

  11. А која си ти “мустра” да председника “једне” мале државе називаш”трећеразредни_регионални”лидер,јадна је Србија са тобом(лезбејком)и педер-има!?

  12. Premijerka Ana sramota za Srbiju.Vucicu, bas si zabrljao.

  13. ko te postavi na to premijersko mjesto treba ga uhapsiti, sram da te bude . neznam da li da ti se obratim u muškom ili ženskom rodu. ko si ti da se teko ponašaš. klinton i ove spodobe oko njega , njih uvažavaš. idi kod njih . ko ti je žena

  14. Ma,ko te postavi na to mesto.Putin je za tebe,prvenstveno covek,lider,olicenje sportskog duha, kog ti očigledno nemas.Nemam nista protiv gej populacije,ali ti nemas pravo da nekog mrzis,zato sto vas nepodrzava.Uci se od njega.Treba tebi SIBIR, jedno godinu dana.Izvini,ali ti si karikatura politike,i ako ti budes zabrljala,veruj mi srpski narod ti to nece oprostiti.Nisi ti za Balkan….Bez uvrede….

  15. Lezbača leči komplekse kontinuirane neje*ice (razumljivo, ko bi je ovako ružnu?). istresanjem na Putinu koji lik ima vrlo ispravno postavljenje sisteme vrednosti. Ne, lezbačo, neće Putin sa TOBOM da se sretne, a ne obrnuto. Nebitnma si k’o buva u ‘ektar. Glupi stvore, edukuj se, i shvati – Putin je najmoćniji čovek današnjice!

  16. Jadna li si Srbijo ko ti PREDSEDNIK I POLUPREMIJER, Jer ti nisi postavljena za politilka, već ekonomska pitanja, odlazi iz Srbije, jer te svi mrze kao i tbog Predsednika koji te je doveo. Srbi nikda neče uvesti sankcije Rusiji, a ti ponajmanje gaduro, da li smeš da se pogledaš u ogledalu, ni da sam te rodila ne bih mogla tako ružnu da te poljubim.

  17. Прочитах све коментаре, онако из знатижеље јер они могу бити интересантнији од самог текста, чланка. Ја бих, у свој овој коме(н)дији, ипак био мало опрезнији. Као прво, гдје многи гријеше, је став да је Вучић поставио (изабрао) Брнабићку за премијера. Вучић је и сам играч који нема благе везе ни са Владом Србије, ни са Србима, нити са Србијом. Дакле, заборавите премијера, Владу и предсједника Србије, нажалост?! Њихов састав, стручност, циљеви … немају благе везе са појмовима “премијер(ка)” или “предсједник” у некој нормалној држави. То овдје не важи, али то је дуга и друга прича. Оно што мене забрињава је “мушки” став премијерке да је Путин трећеразредни политичар! Није она то тек тако изјавила, ако је изјавила. А шта ако је у праву, глухо било?! Ако је у праву да ли онда можете да замислите у којој се опасности налази читав људски род, а не само Срби као дрчне “јуначине”, који не познају ни своју сопствену историју, чак ни ону од деведесетих наовамо… Ко преживи – причаће!
    П.С. Повежите мало св.Георгија који убија аждају, св. Михајла који је неку другу аждају бацио са стене у амбис и Новака Ђоковића који слике аждаје носи на спортској опреми. Ко ту не види никакву везу тај се не треба чудити што је безначајна Брнабићка изнад трећеразредних политичара, па таман он био и сам Путин!

  18. Шта че НАТО Србији кад имамо Русију која је увек са нама за разлику од НАТО и ЕУ.

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading