ПАЛМА ПРИСТАО: Организујем „Параду поноса“ у Јагодини ако ми дају још две жирафе!

Јагодина, 7. 7. 2017. (С*ање ствари) – Председник Јединствене Србије Драган Марковић Палма  пристао је да се у Јагодини одржи „парада поноса“, под условом да председник владе Ана Брнабић обезбеди средства из републичког буџета за куповину још две жирафе за зоолошки врт у Јагодини!

Фото: Танјуг/Ненад Милошевић, АП/Танјуг. Монтажа: Телеграф.рс

Принципијелни Драган Марковић рекао је да неће присуствовати јагодинској „паради поноса“, али хоће одборници Јединствене Србије у Скупштини града и посланици те странке у Скупштини Србије:

„Сви ви знате да сам био против избора пропагатора хомосексуализма за председника Владе, али ово је нешто сасвим друго. Хомосексуалци се не сипају у трактор, али могу да попуне наш буџет – да са још две жирафе значајно подигнемо туристичку понуду града Јагодине.“

Палма је за ТВ Палму изјавио да је сигуран да у Јагодини нема педера и да на „паради поноса“ у Јагодини очекује само лезбејке – и то углавном из других места и иностранства. Незванично сазнајемо да ће сав приход од геј параде (осим жирафа) ићи на подизање свести о значају свете тајне брака.

За С*ање ствари извештава из Поморавља: Никола Варагић

(С*ање ствари)



Categories: Вести као да су праве

Tags: , , , , , ,

4 replies

  1. Protiv “maestralnih igrača” treba igrati ovako vidovnjački*: otvoreno profitirati na Sodomu i Gomoru pa onda taj novostvoreni kapital uložiti u identitetsku politiku! Ko tako koga dobije taj će da ga nabije – i obrnuto. Ako budemo igrali toplo kao Vučić, sa jedne strene igrališta, a hladno kao gospodin Palma pocepaćemo Skotovu mrežu, a protivnici će nas moliti da ih ne deklasiramo baš dibidus. O materijalim dobicima od prodaje prenosa i prodaje reklama neću ni da pričam. Već sada se vidi da od trougla Vučić-Brnabić-Palma ništa nam niko ne može!

    * Vučićevdan, #maestralno

  2. OD MENE TRI ŽIRAFE DA NIKAD U JAGODINI NE BUDE LGBT PARADE SRAMA…

  3. НАЈНОВИЈА ВЕСТ:

    На слави код Палме, након што је чуо да ће организовати параду у Јагодини, одушевљени Вучић је обећао Палми да ће добити мајмуна. За мајмуна је задужен Бранко Ружић, министар за локалну самоуправу. Куповина жирафа остаје обавеза Ане Брнабић, коју ће она реализовати уз подршку Млађана Динкића.

  4. На Палмином кик-бокс мечу певао и, „ништа ја ту не би мењ’о”, Чола!?
    И њему усфалило гориво за трактор?
    У Србији је очито завладао страховит дефицит Људи, већи него у Грчкој за Диогеновог вакта!

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading