ВУЧИЋ ХРАБРО: Тесла је био Хрват!

Дубровник, 3. 7. 2017. (С*ање ствари) – Председник Србије Александар Вучић изјавио је да прихвата резултате најновије ДНК анализе по којој Никола Тесла генетски више припада Хрватима! Са тим шокантним подацима суочила га је председница Хрватске Колинда Грабар Китаровић током недавног сусрета, преноси независни портал ЕнДеХа.

Аеродром Никола Тесла мења име у Аеродром Браће Вучић?

„Ја сам и раније говорио да Тесла не припада само нама Србима, сад видим да нам већински не припада, тешко ми је али прихватам податке које ми је доставила дражесна колегиница Колинда“, рекао је председник Србије.

Александар Вучић је нашао извесне сличности између својатања Његоша и Тесле: „Тома и ја нисмо дозволили да због Његоша покваримо односе са Милом – рекли смо црногорским партнерима да је Његош њихов и да га ми спомињати нећемо. Исто ћемо урадити и са Теслом – Тесла је хрватски, и амин!“

Портал ЕнДеХа незванично сазнаје да би у оквиру куће бана Јелачића у Суботици, чију обнову финансира Србија, требало да буде једна соба посвећена највећем хрватском научнику – Николи Тесли.

(С*ање ствари)



Categories: Вести као да су праве

Tags: , , , , ,

26 replies

  1. Dokle ovaj čovek može da ide??????

  2. ovo mora da je neka zajebancija

  3. Tipicno za ****** kakav je Vucic!

  4. Шок вУЧКо, како је кренуо, по Србе биће фаталнији но што је србска крвопија, “највећи син…”, по неким изворима копиле срања јосифа!

  5. ovaj nije normalan, dovoljno ga je pogledati i vidjeti da je prolupao, pare vlast. ko si ti da to kažeš, ma ko si ti . otac mu je bio pravoslavni sveštenik i u tom duhu tesla je i odgajan. ma tebe treba pred sud za uvrede sram da te bude, stidise

  6. Istina je na njihovoj strani, a na našoj samo stabilnost regiona.

    #svakačastalexander

  7. Докле ће ова штеточина и грешка природе да сере по нама?

    Шта је важније: ослободити се ОКУПАТОРА ( НАТО, ММФ, НВО, …) или окупационе власти ( кроз унапред намештене изборе)?

  8. Nije tacno da je Tesla bio Hrvat! Ustvari, on je bio Siptar, bas kao sto su to bili i Ducic, Pancic, Pupin, Sremac, Domanovic, Kocic, Drzic, Njegos… te ostali koji su samo koristili srpska imena.

  9. Svaka vam cast kad prihvatite sve sto novine objave. Kad su to vršili DNK jel to bilo samo da bi dali do znanja Vučicu. Ako su uradili DNK za Teslu,trebali su uraditi i za ceo hrvatski narod,da bi se znalo koliko ima čistih Hrvata.Staćemo sa tim?

  10. Колико је вучић храбар, толико је и Тесла припадник измишљеног народа…Насловом сте у целости објаснили с*ање и смрад који се за вучићем вуче, од рођења је такав.

  11. Govoriti o Nikoli Tesli koji je rodjen u Austrougarskoj monarhiji kao sin pravoslavnog popa i srpske naciije, siriti neistimne je smesno i cinicno. Ako znamo da je u vreme NDH-zije spaljeno celo selo Smiljane i da su pobijeni mnogi rodjaci Nikole Tesle od Pavelicevih hordi zla.Ko ima moralno pravo posle ustaskog masakra i likvidacije najmanje jedanaest clanova porodice Nikole Tesle da se ovako idiotski sprda i da zataskava zlocin a pri tome sramno govoreci da je Tesla Hrvat ! Zasto???Neka se stide svi danasnji govornici koji su zaboravili ustaski masakr.”Gospodo” sram vas bilo !!!

  12. … NAS <3 LIKOTA !!! GENIJE !!!

  13. Изгледа да неки коментатори нису приметили да је овај чланак сатира и да Вучић ово није изјавио.

    Осим тога, додао бих следеће : док ми траћимо време пребројавајући крвна зрнца Тесли, Селимовићу, Андрићу и Његошу, док се ми Јужни Словени преплићемо и саплићемо, Европа – чији смо ми природни део – незадрживо граби напред.

  14. Ovaj je otkacio I treba ga zatvorito zauvek!
    Teslino ime I potomstvo zna ceo svet, cinjenica jeste da mu je otac bio Svestenik Pravoslavni a I Njegova majka je takodje iz familije gde je I njen otac bio Pravoslavni Svestenik.
    Majke Sa obadve strane takodje I vernih Srpskih familija Pravoslavne vere.
    Po Vucicu onda su svi Hrvati Pravoslavci Srbi

  15. Realno ispada da je to rekao ironicno.I ja bih tako odgovorio Hrvatima.Njihovoj opsednutosti Srbima nema leka i ne bih se objasnjavao sa njima da su 2 i 2 jednako 4

  16. Ех, С*ање као увек прави с*ање: већ сам хтео да урлам ))
    Тесла је Хрват колико и Марко Поло: родио се и школовао у Војној Крајини, која је данас део Р.Хрватске после незаконите окупације УНПА-зона. Звати га “хрватским” баш је будалаштина.

  17. Samo ga ne trebba slusati , jer je ocigledno da on ne zna ni šta radi ni sta prica. Probio je svoje kapacitete , i mislim da je vreme da se povuce , da ne kompromituje ni sebe ni srpski narod.

  18. Ma slazem se da to Vucic nije ni rekao I da je GENIJE al u politici I zna on kad udje u EU kako izaci iz njihova robstva ako od Velike Britanije traze silne milijarde.Zna Vucic onu pricu kcerke zabe sa mamom kad su trazile vodu I nasli bunar.Mlada kcerka zaba odmah hoce da uskoci u bunar al iskusnija mama joj kaze polako kceri lako je iskocit al kako cemo poslije izacioste

  19. Neko je pitao dokle ovako može neko da ide? Pao mi je na pamet ovaj odgovor: do pakla i nazad.

  20. Овде су мало помешани лончићи, па се не треба пуно нервирати. Вучић не дозвољава да се у медијима прикажу његова иступања од пре десетак година. Он се одрекао сам себе па и не чуди да је спреман да се одрекне Косова, Северне Србије, Николе Тесле итд. Проћи ће, бар се надам, као сви попут њега, да их не помињем, јер нису вредни тога. Хрвати су у ДНК истраживањима доказали да су чистији Срби од Срба у ужој Србији, па кад се то зна и не чуди да је Никола Тесла свакако Србин без обзира што је за разлику од католика био ПРАВОСЛАВНИ СРБИН. Колинда и Вучић могу да се …

  21. @Deda Djole
    “Европа – чији смо ми природни део – незадрживо граби напред.”?!
    А, где је то ”напред”? У ТРИ ЛЕПЕ ПИ*ДЕ МАТЕРИНЕ, молићу лепо!

    Ово није ”С*ање ствари”, ово је “Сра*ње @Deda Djole !”

    Драган Славнић

  22. A gde je link za ovu izjavu, ja nisam uspeo da nadjem tu njegovu izjavu na internetu. Gde vam je izvor?

  23. Sta ja mogu tu da kazem kada je Vucic pametniji i od Tesle ! Vucic tacno zna ko su mu otac i mati i kojeg su oni porekla ! Tesla to nije znao , pa se uvek izjasnjavao da je SRBIN i to mu je priznato u SAD.
    Vucic jedino ne zna iz kog sela potice i koji je grad njemu najblizi , odnosno kojoj opstini pripada njegovo mesto rodjenja !!!

  24. Редакцији Ср.ања ствари честитам на одличној пецаљки за сомове!

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading