БРНАБИЋ О ПРИОРИТЕТИМА: Сачувати Косово, оснажити породицу, ухапсити „фантома из Савамале“!

Београд, 29. 6. 2017. (С*ање ствари) – У првој изјави после избора за председницу Владе Србије Ана Брнабић истакла је приоритете њеног кабинета у крилатици КОСОВО-ПОРОДИЦА-ЗАКОНИТОСТ! Помало неочекивано, преносе домаће и светске агенције, Брнабић није истицала електрификацију плус индустријализацију већ је наступила веома патриотски и одговорно.

Ана Брнабић (Фото: Тања Валич/Танјуг)

Нова премијерка је кренула од краја – рекла је да ће један од првих њених потеза бити раскринкавање и хапшење одговорних за рушење у Савамали: „Да су комплетни идиоти рекао је одавно садашњи председник Александар Вучић, али њихова тачна имена мораћу ипак ја да саопштим.“ Брнабић је најавила да ће након њиховог хапшења бити снимљен филм „Фантом из Савамале“, а да ће насловну улогу тумачити Ралф Фајнс, знаменити глумац виђен на инаугурацији г. Вучића.

Што се тиче породице, наставила је новоизабрана председница Владе, јасно је да наш приоритет мора бити даље јачање те основне ћелије српског друштва и подизање наталитета. „Србија изумире, рубни крајеви се празне“, завапила је Брнабић, додавши да се „ипак мора дефинисати шта јесте породица у 21. веку – ко може бити родитељ један и родитељ два“.

Оставивши најважнију тему за крај – Косово и Метохију – премијерка Брнабић је рекла да са „Косовом нема погађања“, да је то „Уставом дефинисани део Србије“ и да о томе нема преговора ни са ким, па ни са Приштином.

„Догодине у Призрену и Книну“, ускликнула је Ана Брнабић.

За С*ање ствари: М. Б. и А. Л.

(С*ање ствари)



Categories: Вести као да су праве

Tags: , , , , ,

1 reply

  1. Kakva žena! Takva nama trebaše, čista, nezlobiva, odvojena od grešnica.

    #anaudajsezamene

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading