Образ: Видовданско писмо посланицима Скупштине Србије

Историја нас учи, а блиска прошлост опомиње о худој судбини свакога ко изда Косовски завет и наруга се Небеској Србији. Пред Вама је избор: ко буде гласао за постављање Ане Брнабић на место председника Владе Србије – издајник је Христа и Српства, као у Лазаревој клетви; а ко буде гласао против – изабраће Небеску Србију, верност Богу и Отаџбини, својим прецима и потомцима 

Отаџбински покрет Образ позива све народне посланике у Скупштини Републике Србије да у складу са духовним и моралним вредностима српског народа, вековном традицијом и обавезом према нашим Светим прецима на велики празник Видовдан, гласају против избора Ане Брнабић за новог председника Владе Србије.

Народ Србије на изборима није гласао за то да на место премијера дође особа која отворено живи у содомском греху. Народ Србије није гласао за то да министарствима руководи особа која нема доказана знања, способности и вештине за обављање најважнијих дужности. Народ Србије није гласао за то да на челу српске Владе буде особа која не може да буде узор нашој деци. Народ Србије није гласао за то да државним апаратом руководи особа која својим ставовима доприноси подривању породице као основне ћелије друштва. Народ Србије није гласао за то да земљом управља духовно отуђена марионета и послушник Запада.

Овог Видовдана показаће се да ли у Народној скупштини Србије седи барем 125 људи који имају образа и снаге да се ослободе окова страха, робовања сопственим слабостима, подлегања удобности и „линији мањег отпора“ – и да ли сте Ви један од њих. Овај Видовдан – Вашим неизгласавањем Ане Брнабић за председника Владе – може бити велика победа честите Србије и знак буђења српског народа из вишедеценијског сна.

Сваки истински Србин зна да Видовдан и Косово нису мит, већ српски завет Господу на живот у врлини и части и непрекидна борба за победу добра над злом. Сваки истински Србин зна да Небеска Србија није утопија, већ збор милиона Срба који су се се својом вером и делима уздигли ка Небу – Светог Саве и Стефана Немање, Кнеза Лазара и Кнегиње Милице, Косовских и Јасеновачких мученика, Владике Николаја и Патријарха Павла – и да су они највиши идеал и узор српском роду. Сваки истински Србин зна и посебно се на Видовдан присећа, да је спреман и живети и умрети „за Крст часни и Слободу златну”. Јер „волови јарам трпе, а не људи – Бог је слободу дао за човјека“.

Историја нас учи, а блиска прошлост опомиње о худој судбини свакога ко изда Косовски завет и наруга се Небеској Србији. Пред Вама је избор: ко буде гласао за постављање Ане Брнабић на место председника Владе Србије – издајник је Христа и Српства, као у Лазаревој клетви; а ко буде гласао против – изабраће Небеску Србију, верност Богу и Отаџбини, својим прецима и потомцима!

Србији је потребан духовно присебан, частан и стручан председник Владе. Србији су потребни државници који ће својим примером сведочити и јачати породичне вредности. Србији су потребни људи који ће знати шта значе речи Владике Његоша: „Нека буде борба непрестана, нека буде што бити не може!“

На Видовдан 2017. године ће се видети ко је вера, а ко невера.

Како радили, тако нам Бог помогао!

Младен Обрадовић,
председник Отаџбинског покрета ОБРАЗ

Младену Обрадовићу забрањен улазак на КиМ

Данас, на Видовдан, председнику Отаџбинског покрета Образ, Младену Обрадовићу, забрањен је улазак на Косово и Метохију.

Ово је само још једна у низу наопаких последица потписивања Бриселског споразума, којим су Вучић и Дачић признали тзв. „устав и законе Косова“.

Борба за српско Косово овим се не завршава, већ напротив, тек предстоји.

КОСОВО ЈЕ ОБРАЗ СРБИЈЕ!
НЕЋУ ДА ИЗДАМ!

Постаните приложник-сувласник Стања ствари!

Поштовани читаоче,

Ваш и наш сајт објављује критичке, ауторске текстове и преводе који се односе на српско стање ствари, српске друштвене, политичке, економске, верске и културне прилике, као и на најважнија дешавања широм света.

Сви садржаји на нашем сајту доступни су бесплатно.

Стога вас молимо за помоћ, како бисмо остали независни од било ког центра моћи и како бисмо суштински унапредили рад нашег заједничког пројекта – српског Стања ствари.

Како нам све можете помоћи прочитајте на ОВОЈ СТРАНИЦИ.

Такође, молимо вас да се прикључите нашој страници на Фејсбуку и/или налогу на Твитеру.



Categories: Судбина као политика

Tags: , , , ,

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading