БРНАБИЋ КРАЉЕВСКИ: Патријарх благословио моју идеју да Србија постане монархија!

Београд, 24. 6. 2017. (С*ање ствари) – Мандатар за састав нове Владе Србије Ана Брнабић изјавила је да је на инаугурацији председника Вучића „целивала свету десницу патријарха Иринеја“, те да је у разговору с њим и престолонаследником Александром инсистирала да Србија постане парламентарна монархија, са Карађорђевићима на челу! Брнабић је додала да је патријарх са сузама примио ову њену идеју и одмах дао свој благослов рекавши: „Драго дете, како ти прожимаш!“

Извор: Фејсбук

Ана Брнабић, која је и потпредседница Удружења ЛГБТ монархиста Европе, била је одушевљена и тиме како престолонаследник влада енглеским језиком. „Србија са оваквим краљем биће део цивилизованог света а не заостали источњачки вилајет“, открила је мандатарка.

У отвореној исповести за лист „Лезбо православка“, Брнабић је открила и како је настала њена, сада већ чувена, фотографија са патријархом и престолонаследником. „Због топлог односа неких црквених великодостојника према мени, пожелела сам једну фотографију као успомену, а надам се да ће их бити још – то све пуно значи људима попут мене. Од усхићења што је поред мене будући краљ, нисам стигла да подигнем три спојена прста увис и тако поздравим васколико Српство“, рекла је прва геј мандатарка у славној историји Србији.

(С*ање ствари)



Categories: Вести као да су праве

Tags: , , , , ,

7 replies

  1. Podrzavam njezin stav parlamentarnuy monarhiju!

  2. Brnabic nebi smela da koristi svoj polozaj i lobira njeno seksualno opredeljenje. Inace sledi ostavka.

  3. А Аца – МАЛТЕШКИ ВИТЕЗ – да нам буде краљ, лутка у рукама
    Енглеза?!

    Драган Славнић

  4. И Елвис Присли је био тамо. Хтео је и он да се придружи највишим званицама и да подржи Ану, али му се мало смучило што од сцене, што од млаког зајечарског пива. Добро обавештени тврде — подригнуо је два пута и отишао. Зато га нема на фотографији.

  5. @ Don Quixote

    Ваши луцидни коментари испод С*ања често буду праве допуне 🙂

  6. Још само да нађемо краља

  7. Само ви понижавајте Србе и Србију….платићете због тога ,надам се ускоро…..

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading