Site icon Стање ствари

Ана Брнабић: Замрзнућу хомосексуалне активности док сам на месту премијера!

Advertisements

Београд, 16. 6. 2017. (С*ање ствари) – Суочена са негодовањем дела јавности због њеног избора за мандатара нове Владе Србије, Ана Брнабић повукла је рискатан потез и заветовала се да ће одустати од хомосексуалних активности док буде на челу Владе Србије!

Ана Брнабић на прослави десет година НАЛЕД-а (Фото: Танјуг/Раде Прелић)

„Најмање што могу да урадим за председника Вучића јесте да замрзнем геј активности док сам премијерка Србије“, рекла је мандатарка и додала да овим гестом показује да ће бити „председник Владе свим грађанима Србије – како оним напредним тако и оним назадним“.

Дежурни аналитичар Драгомир Дража са независног портала „Вучићевдан“ рекао је да овим „замрзавањем хомосексуалне функције“ Ана Брнабић потврђује генијалност Вучићевог избора, напомињући да ће због овог геополитичка сцена бити озбиљно преокренута у нашу корист. „Овим потезом Ана Брнабић добија руску подршку и највише је што је могла да уради – па сигурно није могла да престане да буде Хрватица или да се одрекне богатства“, поентирао је Драгомир Дража.

Како незванично сазнајемо, СПЦ је подржала и овај потез будуће премијеркe, а из ЛГБТ заједнице није било могуће добити коментар.

(С*ање ствари)