Ана Брнабић: Замрзнућу хомосексуалне активности док сам на месту премијера!

Београд, 16. 6. 2017. (С*ање ствари) – Суочена са негодовањем дела јавности због њеног избора за мандатара нове Владе Србије, Ана Брнабић повукла је рискатан потез и заветовала се да ће одустати од хомосексуалних активности док буде на челу Владе Србије!

Ана Брнабић на прослави десет година НАЛЕД-а (Фото: Танјуг/Раде Прелић)

„Најмање што могу да урадим за председника Вучића јесте да замрзнем геј активности док сам премијерка Србије“, рекла је мандатарка и додала да овим гестом показује да ће бити „председник Владе свим грађанима Србије – како оним напредним тако и оним назадним“.

Дежурни аналитичар Драгомир Дража са независног портала „Вучићевдан“ рекао је да овим „замрзавањем хомосексуалне функције“ Ана Брнабић потврђује генијалност Вучићевог избора, напомињући да ће због овог геополитичка сцена бити озбиљно преокренута у нашу корист. „Овим потезом Ана Брнабић добија руску подршку и највише је што је могла да уради – па сигурно није могла да престане да буде Хрватица или да се одрекне богатства“, поентирао је Драгомир Дража.

Како незванично сазнајемо, СПЦ је подржала и овај потез будуће премијеркe, а из ЛГБТ заједнице није било могуће добити коментар.

(С*ање ствари)



Categories: Вести као да су праве

Tags: , , , ,

6 replies

  1. SRBIJA JE PUNA IZDAJNIKA. PEDERI I LEZBEJKE VLADAJU, KRADU I PONIZAVAJU SRPSKU NACIJU PRED CELIM SVETOM!

    Dizite se Srbi!
    Vreme je za ustanak protiv korupcije, bezvlasca, politickog i finansijskog nasilja, nepravde i veleizdaje.
    Proterajte zlotvore i sudite im, jer to su izdajnici i neprijatelji naroda. Zatirite im seme pogano gde god mozete, da se nikada vise ne vrate.
    Srbi, zasluzili ste da zivite kao ljudi, a ne kao roblje EU i Amerike.
    Pravi pijatelji Srba ce pomoci do konacne pobede u borbi za slobodu, normalan i castan zivot.

  2. Ana pokazala si se kao veće muško od Alexa, koji svoje aktivnosti drži odmrznute!

  3. Чини се да С*ање Ствари губи своју функцију — вести засноване на чињеницама из политичког живота луткарског позоришта из Немањине улице, тј. такозване власти Републике Србије, нажалост, далеко превазилазе машту аутора С*С. По улизичком потчињавању страним луткарима (које иде до бизарности) и рушењу остатака србске државности, садашња власт нема паралелу у историји и то не само на овом простору. Као да нема краја падању у понор неоколонијалне робије. Ваљао би Црни Ђорђије, но изгледа такав се не рађа више него једном у два века…

  4. “САДА ЈЕ ХИТ У ЕВРОПИ ПЕДЕР БИТ

    Хаотично постало је стање
    на гузице ставите тигање.
    Образ часни поносно чувајте
    своје дупе никоме не дајте.
    Под окриљем тих људскијех права
    не знаш ђе је дупе а ђе глава.
    Откада је свијета и вјека
    дупе није образ за човјека…“

    Драган Славнић

  5. Nemojte, Ana. Ko će vam verovati da ste zamrzli svoje seksualne aktivnosti. A kako svetini dokazati da ste stvarno “batalili”? Mislite li na one , kojima će nedostajati vaše aktivnosti? A sve zbog Vučića! ‘ Ma pustite Vučića, živite svoj, a ne njegov život.

  6. Па како онда очекује са партнерком принову, …. неко лаже, ил новине ил она 😉

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading