И ПОСЛЕ ВУЧИЋА ВУЧИЋ: Александар премијерско место даје брату Андреју!

Београд, 29. 5. 2017. (С*ање ствари) – Све српске и најважније светске новинске агенције са ознаком ХИТНО пренеле су вест да ће одлазећи премијер и изабрани председник Александар Вучић место председника Владе Србије препустити свом брату Андреју!

Андреј и Александар Вучић (Фото: Курир)

У тексту под насловом „Од Александра је остануло Андреју“ агенције наводе да је избор Андреја Вучића логичан и праведан, али и „једина гаранција да се неће скренути са Вучићевог (Александровог) пута“.

Андреј се, стоји даље у ексклузивној вести, доказао и као привредник и као организатор и као брат. „Млађем Вучићевом брату неће бити тешко да води српску економију – од ње је Александар већ направио балканског тигра“, процењују светски експерти.

Александар је сваком члану бившег/будућег кабинета поклонио по једну књигу из личне библиотеке, коју је купио „о свом руву и круву“: тако је свом брату и наследнику поклонио наслов „Важно је звати се Ернест“.

У најужем избору за место премијера, тј. премијерке, биле су Ана Брнабић и Нада Мацура. Незваничне информације до којих је дошло С*ање ствари говоре да је Брнабић отпала јер се тајно одрекла идеологије хомосексуализма, а Нада Мацура устаје сувише рано и први потпредседник И. Дачић не би могао да присуствује седницама Владе.

(С*ање ствари)



Categories: Вести као да су праве

Tags: , , , ,

1 reply

  1. Ovo moze Seselj da procita ( makar i kao izistinsku vest)…nikako bata Andrej, mozr je shvatiti zaozbiljno;)

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading