Младен Обрадовић: „Брже, јаче, боље“ – уместо једне најављене две поворке срама!

Са доласком AV-а на већу функцију од премијерске долази нам и већа доза „напредних вредности“: уместо „само“ једне, за ову годину су најављене чак две поворке срама у Србији!

По томе ће наша земља бити напреднија од других, јер то је „брже, јаче, боље“.

У вези са овим, постављам питање свим оним „националистима“ који су убеђивали народ да гласа за „патриоту“ Вучића, као и онима који су му помогли тако што му се нису директно супротстављали: да ли вас је макар мало срамота?

Аутор је председник Покрета Образ

Наслов и опрема: Стање ствари

(Фејсбук страница Младена Обрадовића)



Categories: Преносимо

Tags: , , ,

1 reply

  1. U masnokopitara obraz đon, a oči od splačine.

    Ima tu još fenomena, kao taj da se gradska vlast razvija u strelce pa koj sa sodomitima koj na slavu grada u litiju – “da se Vlasi ne dosete”.

    A ima i taj rad, da sodomitske organizacije posle osvojene prestonice zauzimaju dalje unutrašnjost. Ja ne primetih reakciju ni par, inače budnih i hrabrih, nacionalnih delatnika koji prate ovo zlo, na jednu svojevrsnu sodomitsku turneju (čini mi se da je 10-tak gradova bilo u pitanju) gde su se organizovali promo-sodomiski sadržaji u domovima kulture. Ili isto ciklus tribina o imenima iz globalističke kulture umetnik, filosof, naučnik i tako dalje redom, sodomitima u Institutu, kako ono ide, za sociolologiju i još nešto. Dakle, oni nam rade o glavi, ispod radara javnosti, otpozadi!

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading