Гашић одбио фотељу директора БИА речима „ЉУДИ, ЈА САМ КЕРАМИЧАР!“

Београд, 22. 5. 2017. (С*ање ствари) – Како ексклузивно сазнајемо, бивши министар одбране и високи функционер СНС-а Братислав Гашић одбио је понуду премијера и будућег председника Александра Вучића да преузме руковођење Безбедносно-информативном агенцијом (БИА)!

Братислав Гашић и Александар Вучић (архивска фотографија)

Братислав Гашић је овај високо морални чин обзнанио у кругу породице и преко друштвених мрежа: „Захваљујем премијеру Вучићу на указаном поверењу, али као керамичар не осећам се способним да водим обавештајну агенцију! Такође, и даље сносим макар моралну одговорност за пад хеликоптера и не планирам да се у будућности бавим било чиме што је везано за безбедност“.

У емотивном обраћању јавности, бивши министар истиче да изузетно цени разумевање премијера Вучића и да му је истински захвалан што је препознао на којим је мука био све ово време ван функције. Подсећамо, премијер Вучић је изјавио да је Братислав Гашић јуначки „издржао годину и по дана без иједне функције“!

Фотомонтажа: ФБ страница “Српски колектив”

„С*ање ствари“ незванично сазнаје да је г. Гашић, на питање „коју функцију хоће кад неће БИА“ одговорио „ако баш мора, видите има ли нешто за мене у Академији“. До закључења овог броја нисмо могли да ли ће САНУ изаћи у сусрет овој праведној молби бившег министра одбране и несуђеног челника БИА.

(С*ање ствари)



Categories: Вести као да су праве

Tags: , , , ,

2 replies

  1. Samo da Seselj ne procita ovo….super vest

  2. Da je više ovakvih ljudi, kraj nam bi se jasno video. Ovako, samo maglovito 🙁

    P.S. Ali sa Jankovića bašibozlukom malo će se digne magla. Tamo su sve div-junaci.

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading