УДАРНА ВЕСТ: Наташа Кандић кандидат ДСС-а за градоначелника Београда!

Београд, 19. 5. 2017. (С*ање ствари)На састанку Изворног, Самосталног, Независног, Отписаног, Повратничког и Регуларног ДСС-а договорено је да странка самостално изађе на београдске изборе, а да кандидат буде нико други до Наташа Кандић!

Наташа Кандић (архивска фотографија)

Одлука која ће можда изненадити изворне чланове и гласаче ДСС-а донета је у оквиру нове стратегије странке – радно назване „Критикуј систем кроз систем док учествујеш у систему и подржаваш оне на власти“. Кад се добро схвати понирање ДСС-а кроз беспућа напредњачког режима – онда је јасно да је најбољи системски борац против Вучића и СНС-а управо и једино Наташа Кандић, објашњава неименовани извор из врха ове странке.

Исти неименовани извор (са презименом Јовановић) рекао је С*ању ствари да је „кристално јасно да само ДСС и Наташа Кандић представљају опозицију и напредњачком и жутом режиму, да су једино они на подједнаком растојању и од садашње и од бивше власти“.  

У саопштењу ДСС тврди да Наташа Кандић никада није против ичега што је српско, већ да је само „штитила људска и остала права“.

(С*ање ствари)



Categories: Вести као да су праве

Tags: , , , ,

2 replies

  1. Svašta ima u božijoj bašti! Oprosti im Bože. Ne znaju šta rade.

  2. Извор текста је С*ање стври, али с обзиром на понижења типа (ратни криминалац) Блер саветник Првог министра Србије, јавна лезбијуша од двадесет и неку годину министар у Влади Страдије или министар финансија ђак из (Ј)америке са радним искуством краћим од великог одмора итд, не би било превелико изненађење да је вест права.

    Да се не заборави ко је дотична сподоба — видео исечак приказује разбојника у сукњи како шамара старца са Косова који је дошао на вапајни протест на Тргу Републике поводом КиМ Срба несталих/киднапованих 1999-те од којих су многи завршили у ”жутој кући”.

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading