Ђакон Ненад Илић: Родитељи, тргните се или Концерт ријалити звезде за праву децу

Поводом светског дана породице.

Много смо постали напредни.

Некад је било „Слово на слово“, а сад већ звезде ријалити програма наступају пред препуним салама избезумљене деце.

Да ли заиста неко мисли да је добра идеја да „славна“ особа из „Парова“ држи концерт за децу?! (Пише на интернету да је он победник нечега у чему би тамо већ могло да се победи.)

Да ли је могуће да сва ова деца гледају „Парове“? Имају ли она родитеље?

Да ли је могуће да се потпуни пад доживљава као неумитност?

Да ли су Србија и Срби и – што је најгоре – српска деца трајно постали небрањени плен за све врсте домаћих и страних, малих и великих аморалних предатора?

Да ли заиста за све ово што нам се дешава нико није одговоран?

Родитељи – тргните се! Сви ће се извући од одговорности. Ми не можемо и да хоћемо. Бранимо своју децу, бранимо своје породице!

Наслов и опрема: Стање ствари

(Фејсбук страница ђакона Ненада Илића)



Categories: Преносимо

Tags: , ,

3 replies

  1. Za to vreme su roditelji iz inicijative “Ja volim mamu i tatu”, i iz drugih porodičnih udruženja, pravoslavni ljudi dakako a drukče nikako, su juče na Trgu za svoj Manifest okupili naroda – koliko?

    Što više koncerata rijaliti zvezda našoj deci to veći uspeh misije pravoslavnih majmunita, profesora i asistenata, sa Bogoslovskog fakulteta iz Beograda: na istom su zadatku!

  2. Култна ТВ серија за децу из 1971. , коју су радо гледали и одрасли, се звала „На слово, на слово…”.
    Аутор: Душко Радовић
    Глумци: Мића Татић као Мића, Милутин Бутковић као Остоја, лутак Аћим којем је глас позајмљивала Татјана Лукјанова, Ђуза Стојиљковић и други.
    Чудо једно, како су у култури за време тог омраженог „комунистичког” периода настајала небројена ремек дела?!
    „Демократе” разних фела, срам да вас буде, докле сте довели нацију својом деструкцијом!

  3. Пре овог ”ријалитија”, дешавало се што-шта!

    „Да подсетимо, спорни образовни пакети прослеђени су вртићима, основним и средњим школама пре око два месеца и планирана је њихова имплементација кроз редован план и програм. Приручник намењен наставницима у основним и средњим школама има око 450 страна и обухвата наставу из десет предмета. У овом наставном материјалу, између осталог, објашњено је шта су: француски пољубац, мастурбација, анални и орални секс, описане су сексуалне сцене и дат је предлог како одговорити ученику којем се свиђа припадник истог пола.
    Миленија Симић Миладиновић, Јелена Попадић, ПОЛИТИКА“

    „Илустрација на страни 263 образовног пакета за основне и срдње школе:
    Данас ћемо да се играмо.
    Ти дираш моју пишу,
    а после ја твоју.
    Онда добијеш џепарац.“

    Ово је интелектуална својина аутора предложеног текста образовног пакета за основне и средње школе, које је Минстарство повукло, а темељи се на
    “Борби против сексуалног насиља над децом – између међународног права и ЛГТБ идеологије“?!

    На све ово родитељи су реаговали:

    ”СВЕРОДИТЕЉСКИ ПРОТЕСТ: „НАША ДЕЦА – ВАША МЕТА!? НЕЋЕ МОЋИ!!!“ – Трг републике у подне 14.5.2017. Београд (фото, видео) ”

    Ни један здраворазуман човек не може се сложити са горе наведеним!
    Када би се овом скупу придружили и прваци СПЦ, са крстовима, иконама , барјацима… уз пратњу верног народа, врло брзо би се одустало од вакцинација деце сумњивим вакцинама, које призводе они који су нас запрашили осиромашеним уранијумом, од аеросолног запрашивања из ваздуха литијумом, алуминнијум оксидом, баријумом…, од насилне сексуализације деце по стандардима и нормама ЛГБТ перверзњака, од ГМО хране, воде “оплемењене“ флуром ради спречавања “кварења“ зуба, од ТВ емисија, попут “Парова“,
    “Великог брата“, “Фарме“, “Сулејмана“, “Зумбул аге“, насиља сваке врсте на медијима и изопачености сваке врсте, одустајања од укудања веронауке као обавезног предмета, враћања у школску лектиру Чика Јову Змаја, Алексу Шантића, Ђуру Јакшића, епске народне поезије а избацивања “Хари Потера“ и осталих анђама и караконџула, предивђених “Болоњом“.

    Ово је посао за очеве, старију браћу, стричеве, ујаке, тече, деке и остале одрасле мушке сроднике, а не за жене, попут ове ојађене мајке, а она као свака мајка, полаже душу за чеда своја.
    И док мушки ћуте, жене се боре, и својим понашањем потврђују ону народну:
    “Отац с колена “прави“ – с колена и “жали!“, као и ону: “Чиме “прави“ /децу/ – тиме и жали!“
    Мушки немају му*да, па то, уместо њих, раде жене – МЈАКЕ, СУПРУГЕ, ЋЕРКЕ, ТЕТКЕ, УЈНЕ, СТРИНЕ, БАКЕ…
    Мушки, ако имамо му*да, посрамимо се и изђимо на улице, не један дан, него од данас,па све док се ствари не изведу на чистац.
    Сада је у току Архијерејски Сабор СПЦ!
    Надајмо се да ће овај и сви горе наведени проблеми, укључујући и ону срману подршку једне групице свештеника са Богоскловског факултета, на челу са епископом Максимом Васељевићем, о прихватању Дарвинове теорије о пореклу човека од мајмуна, бити предмет рада АС, те да ће СПЦ по свим тим животним проблемима своје верне пастве заузети став и делати на том плану – И РЕЧИМА И ДЕЛОМ!
    Ако се АС СПЦ о све ово оглуши , једино нам остаје да се, по свим овим темама, прикључимо свакосуботњим Православним Литијама монха-немонаха Антонија, који свакодневно са верним народом посведочује Истину о потапању Ваљевске Грачанице испред Владе Србије – од јутра до вечери.
    И као што је потопљена Ваљевска грачаница, Немањићка светиња из 12. века, а у чијој доградњи кубета је учествова и Владика Николај за својега земног живота, тако исто се врши потпање свеколиког Православног Србског Народа кроз горе побројане погубне програме “ПРЕУМЕЉЕЊА“ , “ПРОТЕСТАНТИЗАЦИЈЕ“ и “ВЕБЕРАЦИЈЕ“ нашег народа, а све по жељи, наређењу Германа и Англосаксона из Берлина, Брисела, Вашингрона… преко актуелне власти, робски одане тој АНТИХРИСТОВОЈ намери!
    Свака прилика има своје време, а време за сав овај погром који се проводи над нама је при крају, те зато радимо оно што се може и мора , јер: “КО СМЕ ,ТАЈ И МОЖЕ! КО НЕ ЗНА ЗА СТРАХ, ТАЈ ИДЕ НАПРЕД!“ – по речима Војводе Живојина Мишића!
    И као што је Војвода повукао србску војску са прве линије фронта, да је опорави, одмори и нахрани, а онда свом силом, до последње људске и коњске снаге, до послењег метка, гранате и бомбе кренуо у контранапад, уз Божији Благослов и Његову Помоћ, тако урадимо и ми – СКУПЉАЈМО СЕ СВАКОДНЕВНО ИСПРЕД ВЛАДЕ СРБИЈЕ у НЕМАЊИНОЈ 11, са свим оним сликама и текстовима, и својом истрајношћу “изнудимо“ – БОЖИЈУ ПОМОЋ!

    Драган Славнић.

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading