Вучић за албанску ТВ: Ухапсићемо сваког ко заговара Велику Србију!

Тирана/Београд, 10. 5. 2017. (С*ање ствари) – У ексклузивном интервјуу за албанску телевизију „Shqipëria natyrale“ (Природна Албанија) премијер и изабрани председник Србије Александар Вучић рекао је да разуме „природне тежње“ Албанаца, али да никако не може да оправда и тежње за стварање Велике Албаније.

„Мислим да бисте морали да реагујете образовно и васпитно и да строго укорите оне припаднике вашег народа који се залажу за Велику Албанију“, оштро је нагласио Вучић.

Водитељ је провокативно упитао како је могуће да г. Вучић има нешто против Велике Албаније а некад се залагао за Велику Србију, на шта је премијер и председник одговорио: „Ја се заправо никад нисам ни залагао за Велику Србију, а ако сам некада и цитирао др Војислава Шешеља по том питању – ја сам увек имао у виду мирну а не војну опцију. Уосталом, као доказ да сам суштински променио свест – обећавам да ћу ухапсити сваког ко заговара Велику Србију!“

На крају интервјуа Александар Вучић је рекао да пријатељство (премијера Албаније) Едија Раме и њега не може да поквари „ни Велика Албанија а још мање некаква Велика Србија“.

(С*ање ствари)

Постаните приложник-сувласник Стања ствари!

Поштовани читаоче,

Ваш и наш сајт објављује критичке, ауторске текстове и преводе који се односе на српско стање ствари, српске друштвене, политичке, економске, верске и културне прилике, као и на најважнија дешавања широм света.

Сви садржаји на нашем сајту доступни су бесплатно.

Стога вас молимо за помоћ, како бисмо остали независни од било ког центра моћи и како бисмо суштински унапредили рад нашег заједничког пројекта – српског Стања ствари.

Како нам све можете помоћи прочитајте на ОВОЈ СТРАНИЦИ.

Такође, молимо вас да се прикључите нашој страници на Фејсбуку и/или налогу на Твитеру.



Categories: Вести као да су праве

Tags: , , ,

7 replies

  1. Па јел читав овај човек? Прекрајање граница ненасилним путем никад није било забрањено. Шта то овај враћа време комунизма?

  2. Поштовани ,оваква Телевизија не постоји на Шћиптарском језику ! Интервју сте измислили као и име телевизије ! Оваквим вашим „чињењем” тешко сте уврихедили наш српски народ у Арбанији ,Скендерији ,на Космету ! Јасно ми је који је Ваш циљ :
    – Изазивање Српско- Српских подјела !

  3. Čovek izgubio kompas a sam trči u maglu ili bolje reći leti.

  4. Ја, Зоран Николић из Ваљева свом душом и срцем залажем се и заветујем се Отаџбини Великосрпској и Свесрпској, и Бога Свемилосног и Превечног, Тројицу Неразлучну и Једносуштну молим да СРБИЈА буде оно што јесте – Велика и Православна, у Правди и Истини, у Слободи Господњој, да Васкрсне и пре Осмог дана…Кад да очекујем ‘апс?

  5. Ништа му није свето 🙁

  6. Ево наше с*ање постало право стање, и то посланичко 🙂

    Проф. др Војислав Шешељ искористио ово С*АЊЕ да постави посланичко питање

    ПС. Не би проф. др Војислав Шешељ био то што јесте да не барата ЗВАНИЧНИМ ПОДАЦИМА! 😉

    https://youtu.be/z7zL2UOW8sw?t=2m43s

  7. Osim što Aleksandra poznajemo kao sada već odlazećeg premijera, a od 31. maja ove godine i novog predsednika Srbije, malo nas će se setiti i osetiti kroz šta je sve on prošao na svom putu ostvarenja cilja „bolja i naprednija Srbija“ „svakoga minuta, svakoga sekunda, svakoga milimetra“.

    https://zabaviste.wordpress.com/2017/05/08/uspon-i-uspon-aleksandra-vucica/

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading