СЕНЗАЦИОНАЛНО: Саша Јанковић најавио поништавање Бриселских споразума!!!

Саша Јанковић

Београд, Брисел, Њујорк, 24. 4. 2017. (С*ање ствари) – Саша Јанковић, новоименовани лидер пристојне Србије, приликом своје посете Бриселу саопштио је тамошњим чиновницима да ће повући потписе српских званичника са тзв. Бриселских споразума између Београда и Приштине!!!

Јанковић је повишеним тоном упозорио своје бриселске саговорнике да се не играју „светом српском земљом“, те да је питање међународног права нешто о чему ниједан српски представник није вољан да преговара.

„Како очекујем да Србија прихвати да је, по међународном праву, у Сребреници био геноцид, тако очекујем да се поштује српски суверенитет на Косову и Метохији“, наводи Ројтер  а преноси С*ање ствари.

Извор: Блиц

У ауторском тексту за Њујорк тајмс Драган Ј. Вучићевић, који је тренутно формацијски распоређен на место уредника непристрасног „Информера“, написао је како је Јанковић пристојан у Србији али да у Европи показује своје право, простачко и агресивно лице. „За разлику од господина Вучића, чије је лице увек умивено, мило и чисто“, закључио је своју колумну Драган Вучићевић, напомињући да ће се од сада редовно – једном недељно – оглашавати у Њујорк тајмсу.

Ексклузивни извештач: Маја Булић

(С*ање ствари)

Постаните приложник-сувласник Стања ствари!

Поштовани читаоче,

Ваш и наш сајт објављује критичке, ауторске текстове и преводе који се односе на српско стање ствари, српске друштвене, политичке, економске, верске и културне прилике, као и на најважнија дешавања широм света.

Сви садржаји на нашем сајту доступни су бесплатно.

Стога вас молимо за помоћ, како бисмо остали независни од било ког центра моћи и како бисмо суштински унапредили рад нашег заједничког пројекта – српског Стања ствари.

Како нам све можете помоћи прочитајте на ОВОЈ СТРАНИЦИ.

Такође, молимо вас да се прикључите нашој страници на Фејсбуку и/или налогу на Твитеру.



Categories: Вести као да су праве

Tags: , , , , , ,

7 replies

  1. Eto Saše, eto Brisela – eto rata Srbima!

  2. Не да се Саша тако лако 😛

  3. Za mene lično ni jedan kandidat nije bio dobar sem jednog koji je izneo svoj program, koji nije dobio ni dinara o bilo koga ni iz Srbije, a kamoli iz đavolskih zemalja.Pitam se koje Saša Janković?do juče se nije ni čulo ništa za njega, koji je on političar isti kao i Vučić, šta ima da ide u Brisel i da poništi sve što je potpisno, znači neće u EU i NATO, kako možeš tako da lažeš, prvo hoćeš u NATO i EU gde narod ne želi, pa onda si izjavio da smo u Srebrenici mi izveli genocid, jesili prisustvovao tome? onda ti nisi Srbin kad neznaš kako Srbin diše.Samo pravi Srbin nikada se ne bi udružio sa NATO i EU koja se raspada, nego si ti Sorošev plaćenik, i moraš da nadrljaš kao i Vučić. Da si obećao narodu da je za RUSIJU odmah bi dobio više glasova nego Vučić.Ako misliš da postneš Predsednik poništi sa Briselom i NATOM svaku saradnju, i idi u Rusiju i pokaži se da si Srbin i brat po krvi i veri Pravoslavnoj, a ovako nikada , jer ja čoveka poznajem da je zlo, a to si ti kakav ti je pogled? mrzak, ti sve mrziš, još nisam videla osmeh na tvom ,icu ili da si nekoga gradjanina zaštitio od Komunalne policije niti SAVAMALU.Nemoj se mešati, tamo gde ćeš se okliznuti, samo ti kažem kao i VUČIĆU PUTUJ EVROPO I POVEDI SA SOBOM VUČIĆA, JANKOVIĆA I SVE ŽUTE I CRVENE NAMA NISU VIŠE POTREBNI, JER NAS NIKADA NISU BRANILI NEGO SAMO PLJAČKALI <3

  4. Običan bot , plaćenim sluga , izrežiran tekst m da se ovce zalete na vuka , matrica ista nepromenjena . Milena 100% u pravu !

  5. Госн Спасоје, ко је плаћен и колико? Молим вас да ако немате никакав доказ (а немате) да се не користите простаклуком и примитивним унижавањем неистомишљеника?

  6. Орсон Велс је давних година прошлог века у једној радио емисији најавио инвазију Марсоваца на Земљу и изазвао невиђену масовну панику међу светом, који се дао у бежанију!
    Увек је бивало оних, који се примају на лажне вести!
    Чак и на „цивилизованом” подивљалом Западу!
    Шта онда рећи о Србима, који не читају ништа друго сем насловница таблоида, слепо им верујући!?

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading