Покрет „Наши“: Србија нису Јанковић и Вучић – не играјте се ватром!

Покрет „Наши“ обавестио је јавност да због нерегуларности предстојећих избора неће признати легитимитет председника, без обзира на резултате и победника. „Сматрамо срамотом отворено и прећутно позиционирање истакнутих родољубивих појединаца и организација уз режим, његове сателите и све оне одговорне за уништење Србије у опозицији.“

Покрет „Наши“ наводи да неће учествовати у протестима против изборне крађе, али ће увек бранити изборну вољу грађана. Они су у саопштењу навели да осуђују сваки вид насиља и да неће дозволити ни режиму, ни опозицији да изазове нереде.

Покрет „Наши“ позива лидере свих опозиционих странака да мирним путем изборе понављање председничких избора на свим местима где је било нерегуларности. „Апелујемо на све грађане да спрече и обелодане сваку изборну крађу и злоупотребе током трајања изборног процеса. Сматрамо све странке и организације које учествују у очигледно нерегуларним изборима подједнако одговорним за ову кризу, чија жртва не сме да буде Србија, наводи се у саопштењу.“ Они су упозорили премијера и лидере опозиције да ће сви политички актери у једном тренутку сносити одговорност.

„Актуелни премијер након победе планира да инсталира послушника за премијера, који ће бити жртвено јагње и полуга за нове издаје и понижења у циљу очувања СНС-а на власти. Наша је дужност да поново упозоримо грађане да се спрема издаја Косова и Метохије и да је режим спреман чак и да пролије крв како би се очувао на власти, али и да та идеја није страна ни опозицији. Који год председнички кандидат да победи, не дозволите да вас изманипулишу и окрену против свог народа.“

Покрет „Наши“ је позивао све патриотске снаге да се уједине и формирају фронт против свих издајника и непријатеља Србије, и поставе темеље нове српске политике, у којој ће национални интерес увек бити испред личног, страначког и политичког, наводи се у саопштењу.

Покрет „Нашиодвојио се од СНП Наши који води Иван Ивановић

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ



Categories: Преносимо

Tags: , , ,

1 reply

  1. Pseudo-opozicija .
    Zato sto tito nije prestao da vlada srbijom .

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading